Αυτοκίνητο εκρήγνυται μυστηριωδώς στις φλόγες σε ανησυχητικούς κατοίκους του Chonburi

Τσονμπούρι -

Ένα αυτοκίνητο πήρε μυστηριώδη φωτιά τα μεσάνυχτα σήμερα 16 Απριλίου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά το περιστατικό προκάλεσε ανησυχία σε πολλούς κατοίκους που ζούσαν κοντά.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon και η πυροσβεστική υπηρεσία Chonburi ανταποκρίθηκαν σε μια πυρκαγιά που έπληξε ένα σεντάν σε τοπικό δρόμο στην υποπεριφέρεια Khao Mai Kaeo της συνοικίας Banglamung, Chonburi.

Στο σημείο, ένα σεντάν Honda Dimension καταναλώθηκε από φωτιά. Ο οδηγός του, ο 26χρονος κ. Wasuthep Wechlumrit, βρέθηκε στο σημείο, χωρίς να τραυματιστεί αλλά σοκαρισμένος από το συμβάν, σύμφωνα με τους διασώστες. Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής προσελκύθηκαν επίσης από τη φωτιά και αιφνιδιάστηκαν και ανησύχησαν από το συμβάν.

Οι αρχές έσβησαν τη φωτιά μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς.

Ο κ. Wasuthep είπε στο The Pattaya News ότι πρόσφατα επέστρεψε από τη συμμετοχή του στους εορτασμούς Songkran στην επαρχία Rayong. Στο ταξίδι του, άκουσε μια έκρηξη και παρατήρησε καπνό να βγαίνει από το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια στάθμευσε γρήγορα το όχημα και κατάφερε να διαφύγει έγκαιρα πριν τυλιχτεί στις φλόγες.

Οι αρχές υποψιάζονταν ότι η φωτιά μπορεί να προκάλεσε βραχυκύκλωμα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.