Βιρμανοί και Κινέζοι συνελήφθησαν στην Πατάγια για παράνομη είσοδο στην Ταϊλάνδη και παραμονή

Πατάγια -

Τρεις Κινέζοι και ένας υπήκοος Βιρμανίας συνελήφθησαν χθες, 15 Απριλίου, από την αστυνομία της Πατάγια ως ύποπτοι για παράνομη είσοδο στην Ταϊλάνδη και παραμονή.

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Takhian Tia της συνοικίας Bang Lamung, Chonburi. Αστυνομικοί και μετανάστες πραγματοποίησαν έφοδο στο μέρος μετά από έρευνα που αποκάλυψε ότι οι κάτοικοι του σπιτιού φέρεται να εισχώρησαν στην Ταϊλάνδη χωρίς να λάβουν τα κατάλληλα έγγραφα.

Οι αρχές βρήκαν τρεις Κινέζους: τον κ. Li Lili, 24, τον κ. Ma Liang, 25, την κα Tingting Wang, 56, και μια Βιρμανή εργάτρια, την κα Nan Yong, 20. Η αστυνομία είπε στο The Pattaya News ότι ο κ. Ma και Η κα Ναν δεν μπόρεσε να προσκομίσει τα διαβατήριά της, ενώ η κ. Τινγκτινγκ έτυχε να παραμείνει τη βίζα της. Ο κ. Λι διέμενε νόμιμα στην Ταϊλάνδη, ωστόσο αργότερα θα αντιμετωπίσει άλλες κατηγορίες όπως φαίνεται παρακάτω.

Στη συνέχεια τα τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα για νομικές κατηγορίες. Αφού εξέτασαν τα στοιχεία, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν στο The Pattaya News ότι ο Βιρμανός εργάτης εισήλθε παράνομα στην Ταϊλάνδη μέσω ενός φυσικού καναλιού στην επαρχία Τρατ. Η ίδια παραδέχτηκε αργότερα ότι προσλήφθηκε από τον κύριο Λι ως υπηρέτρια στο σπίτι και λάμβανε μισθό 7,500 μπατ το μήνα. Εργάστηκε εκεί για περίπου τρεις μήνες

Ο κ. Λι κατηγορήθηκε για πρόσληψη παράνομου μετανάστη εργάτη χωρίς άδεια εργασίας. Ο κύριος Μα και η κα Ναν κατηγορήθηκαν για λαθρεμπόριο στη χώρα. Και, η κυρία Tingting κατηγορήθηκε για παράταση της βίζας της για 24 ημέρες.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.