Ο Μπερτ Έλσον, επίτιμος πρόξενος της Βρετανίας της Πατάγια, συνταξιοδοτείται

Το ακόλουθο μήνυμα είναι από την πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη ανακοινώνουμε την αποχώρηση του επίτιμου προξένου μας στην Πατάγια, Bert Elson BEM.

Ο Μπερτ υπηρετεί ως Επίτιμος Πρόξενος στην Πατάγια από το 2013 και έχει προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε Βρετανούς υπηκόους στην Πατάγια κατά τη διάρκεια της θητείας του. Εργάστηκε ακούραστα για να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ευημερία των Βρετανών πολιτών στην Πατάγια και υπήρξε βασικό σημείο επαφής για την Προξενική ομάδα στην Μπανγκόκ.

Εκτός από την ανεκτίμητη συνεισφορά του στην Προξενική ομάδα, ο Μπερτ υπήρξε επίσης αφοσιωμένο μέλος της βρετανικής κοινότητας στην Πατάγια. Η δουλειά του με τη Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα ήταν πραγματικά εξαιρετική και οι προσπάθειές του είχαν σημαντικό αντίκτυπο στις ζωές πολλών Βρετανών ομογενών στην περιοχή.

Η ακούραστη δέσμευση του Bert στη βρετανική κοινότητα και η εξαιρετική υπηρεσία του στους Βρετανούς υπηκόους στην Πατάγια θα μας λείψουν βαθιά. Ευχαριστούμε θερμά τον Bert για την εξαιρετική συνεισφορά του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνταξιοδότησή του.

Θα θέλαμε επίσης με αυτήν την ευκαιρία να ανακοινώσουμε ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη θέση του Επίτιμου Προξένου θα ανοίξει σύντομα. Ενθαρρύνουμε τα ενδιαφερόμενα και καταρτισμένα άτομα να υποβάλουν αίτηση και να βοηθήσουν στη συνέχιση του σημαντικού έργου της εξυπηρέτησης της βρετανικής κοινότητας στην Πατάγια.

Τέλος του μηνύματος της πρεσβείας του ΗΒ, Pattaya News Σχόλια παρακάτω:

Η Pattaya News εύχεται στον Bert καλή και ασφαλή συνταξιοδότηση. Έχει βοηθήσει την ομάδα μας με πολλές ιστορίες και βρετανούς υπηκόους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην Πατάγια και ο επαγγελματισμός και η φιλικότητα του θα λείψουν, αλλά τώρα έχει να απολαύσει τη σύνταξη. Καλή σύνταξη Μπερτ!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/