Η Τροχαία προειδοποιεί για τους κανόνες για τις κύριες ημέρες Songkran στο Bangsaen, 16 και 17 Απριλίου

Bangsaen, Chonburi –

Η Τροχαία έχει προειδοποιήσει για τους κανόνες για το διήμερο του Φεστιβάλ Wanlai Songkran στο Bangsaen.

Η Τροχαία του Saensuk έχει εκδώσει προειδοποίηση προς ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ οχημάτων που μεταφέρουν νερό, οχήματα που παίζουν με πιτσίλισμα νερού και οχήματα με δυνατά ηχεία να περνούν μερικούς δρόμους παρακάτω από αύριο 16 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 17th 2023.

  • Διασταύρωση στην παραλία Won Napa μέχρι την παραλία (South Bang Saen Road)
  • Διασταύρωση Tan Lom μέχρι την παραλία (Net Dee Road)
  • Διασταύρωση Galaxy (Δρόμος προς την παραλία Bang Saen)
  • Bang Saen First Road (Bang Saen Beach Road)
  • Bang Saen Second Road (από τη διασταύρωση Jarin έως τη διασταύρωση Khao Larm)
  • Συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων των παραπάνω δρόμων

Η αστυνομία του Saensuk σημείωσε ότι αυτοί οι δρόμοι που θα απαγορευτούν για οχήματα που πιτσιλίζουν νερό είναι για άτομα που θέλουν να πάνε στο νοσοκομείο Burapha σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και δεν θα επηρεάσουν άτομα που θέλουν να επισκεφθούν την παραλία Bangsaen γενικά.

Τα οχήματα που παίζουν Songkran water splash μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον δρόμο Khao Larm στρίβοντας δεξιά στην οδό Bang Saen – Ang Sila. Άλλα οχήματα μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικούς δρόμους κανονικά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.