Η αστυνομία της Ταϊλάνδης και το FBI συνέλαβαν αλλοδαπό δραπέτη με κατηγορίες απάτης

Μπανγκόκ -

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης και το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) συνέλαβαν από κοινού έναν Γερμανοαμερικανό δραπέτη με κατηγορίες απάτης στην Μπανγκόκ.

Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Λαρς, 48χρονος Γερμανοαμερικανός υπήκοος, και συνελήφθη σήμερα, 14 Απριλίου, σε συγκυριαρχία στην οδό Soi Ladprao 10 στην περιοχή Chatuchak της Μπανγκόκ.

Συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε στις 3 Απριλίου με την κατηγορία της συμπαιγνίας για απάτες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με αναφορές, το FBI είχε ξεκινήσει επιχείρηση για τη σύλληψη υψηλόβαθμων στελεχών μιας ανώνυμης εταιρείας μεταφορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία είχαν εξαπατήσει την εταιρεία πάνω από 52 εκατομμύρια δολάρια τα τελευταία 10 χρόνια.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν 9 άτομα που κρύφτηκαν σε διάφορες τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφήνοντας μόνο τον κ. Lars, το καταζητούμενο στέλεχος, που είχε καταφύγει στην Ταϊλάνδη. Στη συνέχεια, το FBI συνεργάστηκε με την αστυνομία της Ταϊλάνδης, οδηγώντας στη σύλληψη του τελευταίου υπόπτου σήμερα.

Αρχικά, ο κ. Λαρς φέρεται να παραδέχτηκε ότι ήταν πρόσωπο στο ένταλμα. Η αστυνομία της Μπανγκόκ είπε ότι θα τον συλλάβει και θα τον απελάσει πίσω στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει τιμωρία.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.