Συνελήφθη ο αναβάτης ταξί της Pattaya που φέρεται να απείλησε επιβάτη με μαχαίρι άνω των 40 μπατ

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε χθες έναν Ταϊλανδό αναβάτη μοτοσικλέτας ταξί, ο οποίος φέρεται να απείλησε αλλοδαπούς επιβάτες με μαχαίρι λόγω διαφωνίας στο ναύλο.

Περίπου νωρίς το απόγευμα χθες, 13 Απριλίου, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για έναν άνδρα που φαινόταν να κουνάει ένα μαχαίρι σε ξένους τουρίστες στην Pattaya Second Road κοντά στο Soi 6/1.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50-60 ετών, φορούσε μια χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή μοτοσυκλέτας ταξί. Καταγράφηκε από πεζούς καθώς προσπαθούσε εξωφρενικά να επιτεθεί με μαχαίρι σε δύο αλλοδαπούς άγνωστους. Πολλοί άνθρωποι τόσο Ταϊλανδοί όσο και ξένοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν, σύμφωνα με μια ηχογράφηση.

Αφού έλαβε αναφορά, η αστυνομία της Πατάγια διεξήγαγε εντατική έρευνα και συνέλαβε γρήγορα τον ύποπτο, τον κ. Worapol Naroj. Ο ύποπτος είναι ένας αναβάτης ταξί μοτοσικλέτας που λειτουργεί κοντά στο Νυχτερινό Παζάρι της Πατάγια. Υποστήριξε στην αστυνομία ότι οι επιβάτες προσπάθησαν να μειώσουν στο μισό τον ναύλο του στα 40 μπατ ανά άτομο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά συμφώνησαν σε ναύλο 80 μπατ ανά άτομο.

Ο ύποπτος είπε ότι παρέλαβε και τους δύο αλλοδαπούς από το Central Beach Mall για να τους μεταφέρει στο Soi 6. Οι αλλοδαποί παραμένουν άγνωστοι μέχρι την ώρα του Τύπου.

Στη συνέχεια, η αστυνομία πήρε συνέντευξη από έναν αυτόπτη μάρτυρα, τον κ. Alessandro Somsaen, 31 ετών. Ο ίδιος είπε ότι ξέσπασε μια συμπλοκή μεταξύ του υπόπτου και αλλοδαπών ενώ απολάμβανε το Songkran κοντά στο δρόμο. Ο ύποπτος κυνήγησε τους αλλοδαπούς τριγύρω και προσπάθησε να τους μαχαιρώσει. Ευτυχώς, πολλοί άνθρωποι ήρθαν σε βοήθεια των αλλοδαπών και βοήθησαν να σταματήσει ο καυγάς. Στη συνέχεια ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή και αργότερα συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί κινούνται νομικά εναντίον του υπόπτου και δηλώνουν ότι αυτό θα επηρεάσει επίσης την άδεια και την ικανότητά του να λειτουργεί ως οδηγός ταξί μοτοσυκλέτας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.