Μετανάστης χασάπης στο Sattahip παραλίγο να χάσει το δάχτυλό του στο κρεατομηχανή

Sattahip -

Μια πλημμύρα παραγγελιών κατά τις μεγάλες διακοπές του φεστιβάλ Songkran κόντεψε να κοστίσει το δάχτυλό του σε έναν χασάπη μετανάστη.

Οι διασώστες του Sawang Boriboon έσπευσαν σε ένα τοπικό κατάστημα χοιρινού κρέατος στην αγορά Sahachai στην περιοχή Sattahip του Chonburi αφού ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα στο χώρο εργασίας λίγο μετά το μεσημέρι σήμερα, 13 Απριλίου.

Οι διασώστες βρήκαν έναν 35χρονο άγνωστο άνδρα εργάτη από το Λάος στο σημείο. Το μεσαίο δάχτυλό του στο αριστερό του χέρι ήταν κολλημένο σε μια μηχανή κοπής κρέατος και ήταν τσακισμένο γύρω από την άκρη.

Ο άντρας έκλαιγε από αγωνία. Μεταφέρθηκε γρήγορα σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια αφού οι διασώστες κατάφεραν να απελευθερώσουν το δάχτυλό του.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, πολλοί πελάτες είχαν κάνει παραγγελίες για κιμά χοιρινού κρέατος που θα χρησιμοποιηθεί για συγκεντρώσεις στο σπίτι κατά τη διάρκεια των μεγάλων διακοπών στο Songkran. Πριν από το περιστατικό, ο τραυματίας υπάλληλος χειριζόταν την κρεατομηχανή όταν κατά λάθος πιάστηκε το χέρι του, συνθλίβοντας το μεσαίο του δάχτυλο και σπάζοντας το νύχι του.

Ευτυχώς, οι συνάδελφοι του θύματος μπόρεσαν να σταματήσουν το μηχάνημα εγκαίρως προτού συνθλίψει ολόκληρο το χέρι του άνδρα. Ο εργαζόμενος αναρρώνει με ασφάλεια σε τοπικό νοσοκομείο.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.