Το θανατηφόρο ατύχημα μοτοσυκλετιστή σημειώνει το πρώτο θύμα στην εκστρατεία του Chonburi's Seven Dangerous Days

ΦΩΤΟ: นักข่าว เมืองชล

Τσονμπούρι -

Ένας Ταϊλανδός τράκαρε με τη μηχανή του και πέθανε αφού ήπιε μπύρα με φίλους στο Τσονμπούρι, σηματοδοτώντας το πρώτο θύμα για την εκστρατεία οδικής ασφάλειας των Επτά Επικίνδυνων Ημερών της επαρχίας.

Τοπικοί διασώστες απάντησαν σε μια αναφορά τροχαίου ατυχήματος σε μια γέφυρα στην υποπεριοχή Bang Sai, στην περιοχή Mueang, Chonburi στις 03:40 π.μ. χθες, 11 Απριλίου.

Ένας Ταϊλανδός που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Yodpetch, 22 ετών, βρέθηκε νεκρός δίπλα στο μηχανάκι του. Το θύμα είχε υποστεί θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι. Μια κηλίδα αίματος και ανθρώπινες τρίχες βρέθηκαν κολλημένες στο τσιμεντένιο κιγκλίδωμα της γέφυρας.

Η αστυνομία του Chonburi υποψιάστηκε ότι ο άνδρας μπορεί να απέτυχε να περιηγηθεί σε μια στροφή και όργωνε τη μοτοσικλέτα του σε ένα κιγκλίδωμα πριν χτυπήσει το κεφάλι του. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον φίλο του αδερφού του θύματος, ο οποίος είπε ότι το θύμα μόλις είχε πιει μπύρα μαζί του και έφυγε για βόλτα.

Ο φίλος, ο οποίος ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην αποκαλύψουν το όνομά του, δήλωσε ότι στη συνέχεια άκουσε μια σειρήνα οχήματος των διασωστών και σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι ο κ. Yodpetch τράκαρε τη μηχανή του και πέθανε.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο άνδρας είναι το πρώτο θύμα του Chonburi στην εκστρατεία οδικής ασφάλειας Seven Dangerous Days του φεστιβάλ Songkran.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.