Συνελήφθη έφηβος Ταϊλάνδης Drug Mule με 700,000 χάπια Speed

Chachoengsao -

Ένας 19χρονος Ταϊλανδός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στην επαρχία Chachoengsao. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να το κάνει για να βρει χρήματα για τα πάρτι Songkran.

Ένας νεαρός φερόμενος μουλάρι ναρκωτικών, το όνομα του οποίου αποκρύφθηκε από τις αρχές, συνελήφθη σε ένα βενζινάδικο στην οδό Bang Pakong – Chachoengsao στην υποπεριφέρεια Nong Chok, στην περιοχή Bang Pakong, στην επαρχία Chachoengsao χθες, 11 Απριλίου.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Cherdsak Rodkhem, ο οποίος ηγήθηκε της σύλληψης, είπε ότι ο 19χρονος άνδρας συνελήφθη με περισσότερα από 700,000 χάπια ταχύτητας χωρισμένα σε 350 δέσμες.

Η σύλληψη ήταν μια επακόλουθη επιχείρηση αφού η αστυνομία προηγουμένως συνέλαβε πολλούς εμπόρους ναρκωτικών στην περιοχή της Μπανγκόκ. Η ομάδα χρησιμοποίησε το ίδιο μπλε σεντάν Honda Civic για τη μεταφορά των παράνομων ναρκωτικών. Οι αρχές είχαν παρακολουθήσει τη συμπεριφορά της ομάδας για λίγο μέχρι που βρήκαν το αυτοκίνητο σταθμευμένο μπροστά σε ένα βενζινάδικο στις 11 Απριλίου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του τελευταίου υπόπτου με το όχημα.

Ο νεαρός ύποπτος φέρεται να ομολόγησε ότι ήταν η δεύτερη φορά που διακινούσε παράνομα ναρκωτικά. Υποστήριξε ότι έλαβε εντολή από ανώτερο να παραλάβει τα ναρκωτικά και να τα αφήσει σε διάφορες τοποθεσίες, και αυτή τη φορά του δόθηκε εντολή να τα αφήσει σε ένα απομονωμένο δρομάκι στην περιοχή Bang Pakong.

Ο άνδρας πληρώθηκε από 20,000 έως 30,000 μπατ ανά παράδοση. Είπε ότι έπρεπε να διακινήσει ναρκωτικά για να βρει χρήματα για τα πάρτι Songkran.

Ο ύποπτος κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών τύπου 1 (μεθαμφεταμίνη) με σκοπό να πουλήσει. Στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση μαζί με τα κατασχεθέντα αποδεικτικά στοιχεία και παραδόθηκε στον αστυνομικό σταθμό Bang Pakong για να προχωρήσει η νομική διαδικασία.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.