Δύο τρέιλερ συγκρούονται και τυλίγονται στις φλόγες στο Chonburi, χωρίς τραυματισμούς

ΦΩΤΟ: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Τσονμπούρι -

Δύο τρέιλερ συγκρούστηκαν και τυλίχτηκαν στις φλόγες σε δρόμο Τσονμπούρι χθες το βράδυ, 8 Απριλίου. Ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή θάνατοι.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε παράκαμψη προς την Μπανγκόκ στην περιοχή Mueang του Chonburi. Δύο πυροσβεστικά οχήματα εστάλησαν για την κατάσβεση της φωτιάς που παρέσυρε δύο μεγάλα τρέιλερ που είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους.

Η φωτιά χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να ηρεμήσει, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

ΦΩΤΟ: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Η κυρία Α (ψευδώνυμο), η οποία ήταν η κοπέλα του οδηγού του τρέιλερ, είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο φίλος της κατευθυνόταν στην επαρχία Nakhon Sawan από το Rayong. Ήταν έτοιμοι να κάνουν μια σύντομη στάση για έναν καφέ όταν ένα άλλο τρέιλερ χτύπησε ξαφνικά πάνω τους. Η κυρία Α είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ήταν πολύ τυχερή που μπόρεσε να βγάλει το μικρό της παιδί από το φορτηγό πριν πάρει φωτιά.

Εν τω μεταξύ, ένας 24χρονος οδηγός του άλλου τρέιλερ που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Panupong ισχυρίστηκε ότι ενώ οδηγούσε, ξαφνικά άκουσε μια έκρηξη να προέρχεται από τη μηχανή του φορτηγού του. Η έκρηξη τον ξάφνιασε και τον έκανε να στρίψει κατά λάθος σε άλλο τρέιλερ, προκαλώντας σύγκρουση που ακολούθησε φωτιά.

ΦΩΤΟ: เพื่อนข่าวเรารักกันชลบุรี

Η αστυνομία του Τσονμπούρι εξετάζει πλάνα CCTV και την αιτία της πυρκαγιάς.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.