Ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το θανατηφόρο ατύχημα με μίνι βαν στο Chonburi που σκότωσε οκτώ άτομα

ΦΩΤΟ: Dailynews

Τσονμπούρι -

Τέσσερις επιβάτες μίνι βαν πέθαναν αμέσως και άλλοι τέσσερις φέρεται να πέθαναν αργότερα σε νοσοκομείο όταν το όχημά τους έπεσε πίσω σε ένα τρέιλερ ενώ ταξίδευαν από το Τσονμπούρι στην επαρχία Τσανθαμπούρι για παράταση άδειας εργασίας στις 5:30 το πρωί του Σαββάτου, 8 Απριλίου.

Το πρωτότυπο άρθρο μας για αυτό το τραγικό δυστύχημα βρίσκεται εδώ.

Τέσσερις επιβάτες ανακοινώθηκαν νεκροί από πρόσκρουση στο σημείο του ατυχήματος κοντά στο χιλιόμετρο 82+500 στον αυτοκινητόδρομο 7 που εισέρχονταν στην Πατάγια στην υποπεριφέρεια Nong Khang Khok της συνοικίας Mueang του Chonburi. Άλλοι τέσσερις πέθαναν αργότερα σε τοπικό νοσοκομείο και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο μικρό μίνι βαν επέβαιναν έως και δεκαεννέα άτομα.

Ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τρεις από τους νεκρούς ήταν γυναίκες και η μία από αυτές ήταν έγκυος. Ο άνδρας θύμα ήταν ο οδηγός μίνι βαν, ο κ. Pattaradej Kaew-in, 55 ετών. Όλα τα θύματα ήταν Καμποτζιανοί και Βιρμανοί εργάτες που ταξίδευαν στην επαρχία Chanthaburi για να παρατείνουν τις άδειες εργασίας τους. Το βαν ήταν εντελώς γεμάτο, με κάποιους επικριτές στα social media να ρωτούν γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι επέβαιναν στο ίδιο βαν.

ΦΩΤΟ: Dailynews

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το μίνι βαν στο οποίο επέβαιναν ξαφνικά οδήγησε σε τρέιλερ τα ξημερώματα. Ο προφυλακτήρας του βαν υπέστη σοβαρές ζημιές. Ο οδηγός του τρέιλερ της Ταϊλάνδης, ο κ. Sayen Palaphon, 50 ετών, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι προσπαθούσε να ανέβει σε έναν λόφο με το βαριά φορτωμένο όχημά του όταν το μίνι βαν τον οδήγησε πίσω. Υποψιάστηκε ότι ο οδηγός μπορεί να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

Η αστυνομία του Τσονμπούρι εξετάζει πλάνα CCTV του δρόμου για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία αυτού του τραγικού ατυχήματος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.