Μια ματιά στο FRESH MEDIQ Clinic στην Πατάγια και γιατί είναι η κορυφαία επιλογή σας για αναγεννητική υγεία

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Είχαμε πρόσφατα τη χαρά εδώ στο TPN Media να περιηγηθούμε στην εξαιρετική κλινική FRESH MEDIQ που βρίσκεται στην περιοχή Pattaya δίπλα στην αγορά Rompho στο Jomtien, μπροστά από το ίδιο σόι με το Immigration, στο Thrappraya Road/Jomtien Second Road.

Έχουμε κάνει πολλά βίντεο με αυτά, όπως παρακάτω, όπου συνομιλήσαμε με τον Ιδιοκτήτη, τον Ian, και συναντήσαμε την εξαιρετική, γνώστη και αξιοσέβαστη Δρ. Ann.

Σήμερα, ωστόσο, στο πρώτο από τα πολλά άρθρα, θέλαμε να εστιάσουμε στην ιστορία τους, στην ιστορία τους και σε τι τους κάνει να διαφέρουν από πολλές άλλες κλινικές στην Πατάγια και στο Τζομτιέν.

Με τα δικά τους λόγια, Το FRESH MEDIQ είναι ένα καινοτόμο Ιατρικό Ιατρείο Κάνναβης & Αντιγηραντική Κλινική που ειδικεύεται στην Αναγεννητική Θεραπεία, στα IV Vitamin Drips και στην Αισθητική Ομορφιά.

Επικεφαλής τους είναι ο Dr. Nuttamon Le Men MD, γνωστός και ως Dr. Ann, ο Ιατρικός Διευθυντής της FRESH MEDIQ, ο οποίος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα για Ηγεσία στην Ιατρική το 2021 (HMS-LIM SEA 2021). Ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ με το έργο της κορυφής με τίτλο Ανάπτυξη ενός Καινοτόμου Κέντρου Λιποαναρρόφησης για το FRESH MEDIQ.

Η FRESH MEDIQ ίδρυσε τη φυσική της τοποθεσία το 2022, αλλά η πραγματική σοβαρή δουλειά ξεκίνησε στη FRESH MEDIQ το 2018, όταν οι ιδιοκτήτες κλήθηκαν από τον GPO της Ταϊλάνδης (Κυβερνητικός Φαρμακευτικός Οργανισμός) να συμμετάσχουν σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που ενδιαφέρεται να εξετάσει τα ιατρικά οφέλη και τους κινδύνους της κάνναβης.

Οι ταξινομήσεις ελεγχόμενων ναρκωτικών στην Ταϊλάνδη κυμαίνονται από 1-5 και ακόμη και τα φάρμακα για τον ύπνο μπορούν να ταξινομηθούν ως ελεγχόμενα ναρκωτικά. Τα ναρκωτικά της κατηγορίας 1 προορίζονται για σκληρά ναρκωτικά όπως η ηρωίνη και η κάνναβη τοποθετήθηκε στην κατηγορία 5. Τώρα, φυσικά, η κάνναβη έχει γίνει ένα ελεγχόμενο βότανο και δεν είναι πλέον ναρκωτικό και οφείλεται στη σκληρή δουλειά της FRESH MEDIQ και αρκετών κρατικά νοσοκομεία ότι αυτό συνέβη.

Πάνω από 600 περιπτωσιολογικές μελέτες σχετικά με τα αναγεννητικά και υγιή οφέλη της κάνναβης υποβλήθηκαν από τη FRESH MEDIQ και τους συνεργάτες της, οι οποίες οδήγησαν στην αποποινικοποίηση της ιατρικής κάνναβης στην Ταϊλάνδη.

Οι 5 κορυφαίοι λόγοι που δίνει η FRESH MEDIQ για θεραπεία κάνναβης είναι: - 1. Χρόνιος πόνος 2. PTSD (Διαταραχή μετατραυματικού στρες) 3. Διαταραχές ύπνου 4. Καρκίνος και 5. Οστεοπόρωση. Υπήρξαν ακόμη και περιπτώσεις ασθενών με νόσο του Πάρκινσον και ενός με όγκο στον εγκέφαλο που ταξίδεψαν στην Πατάγια ειδικά για να δουν την Δρ Αν για ανακούφιση και θεραπεία.

Η FRESH MEDIQ εστιάζει σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με πραγματικούς αδειοδοτημένους και έμπειρους γιατρούς και προσωπικό που ανταποκρίνεται επαρκώς σε όλες τις ανάγκες των ασθενών, όχι μόνο για ιατρική κάνναβη αλλά και για μια ποικιλία αναγεννητικών και αντιγηραντικών θεραπειών και διαδικασιών που τα περισσότερα τακτικά νοσοκομεία δεν εμβαθύνουν. .

Θα εξετάσουμε σε βάθος μερικές από αυτές τις διαδικασίες και υπηρεσίες, καθώς και περισσότερα σχετικά με την ιατρική κάνναβη, πώς συνεργάζεται η FRESH MEDIQ με τη West Land Herb Farm για πιστοποιημένη βιολογική ιατρική κάνναβη και πού βρίσκεται νόμιμα στην Ταϊλάνδη, σε μελλοντικό άρθρο ως αυτό είναι μέρος μιας σειράς.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το FRESH MEDIQ ή να το επισκεφτείτε αυτοπροσώπως, πατήστε ή κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΑΝΟΙΧΤΑ Δευτέρα - Σάββατο 10:00 π.μ. - 7:00 μ.μ. (Κλειστά για Songkran, 17 Απριλίου - 19 Απριλίου)

Τηλέφωνο Αγγλικά: 092 971 5159

Τηλέφωνο Thai: 092 471 9159

Πατήστε ΕΔΩ για το Facebook τους

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: hello@freshmediq.com

ΧΑΡΤΗΣΤΕ ΕΔΩ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ Ή ΠΑΤΗΣΤΕ

Επικοινωνήστε μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας τους ΕΔΩ

Τέλος, ένα δεύτερο βίντεο από την ομάδα μας για την εμπειρία του πελάτη:

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/