Το Ripley's Believe It or Not Pattaya ανοίγει το Horror Hospital και πρέπει να κοιτάξουμε μέσα

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η ομάδα του Pattaya News προσκλήθηκε πρόσφατα σε μια ειδική περιήγηση στο ολοκαίνουργιο Horror Hospital που βρίσκεται στο Ripley's Believe It Or Not στο εμπορικό κέντρο Royal Garden στη Νότια Πατάγια, όχι μακριά από την Walking Street.

Το ολοκαίνουργιο αξιοθέατο grand άνοιξε πρόσφατα και προσκαλεί όλους όσους έχουν την καρδιά να έρθουν και να ζήσουν αυτό που αποκαλούν το πιο τρομακτικό νοσοκομείο του κόσμου.

Με μια ποικιλία από προσφορές τιμών και προσφορές σε τακτική βάση, είναι η τέλεια στιγμή για να έρθετε και να φοβηθείτε…και σίγουρα το είχαμε καθώς περιηγηθήκαμε στο τεράστιο συγκρότημα.

Δεν θέλουμε να χαλάσουμε πολλά για όσους θέλουν να εξερευνήσουν οι ίδιοι τους χώρους του νοσοκομείου, αλλά θέλαμε να αγγίξουμε μερικά σημεία… Είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς, καταλαμβάνει σημαντικό μέρος του τμήματος του δεύτερου ορόφου του Βασιλικού Κήπου με θέα στην άκρη της παραλίας.

Το αξιοθέατο διαθέτει μεταξύ άλλων τοποθεσίες νεκροτομείο, βρεφονηπιακό σταθμό, οδοντιατρείο, νεκροταφείο, χειρουργείο, αίθουσες έκτακτης ανάγκης, ψυχιατρικό θάλαμο, αίθουσες δίσκων, αίθουσα αναψυχής, θαλάμους νοσοκομείου και την προσωπική μας αγαπημένη επίσκεψη στο συγκλονιστικό μαιευτήριο του νοσοκομείου .

Με έναν συνδυασμό ηθοποιών ζωντανής δράσης, animatronics, jump scares και απίστευτα λεπτομερείς σετ, το νοσοκομείο είναι η τέλεια προσθήκη στο Believe it Or Not του Ripley. Μπορεί, ωστόσο, να είναι λίγο πολύ τρομακτικό για τα μικρά παιδιά και διαθέτει ορισμένες περιοχές σχεδόν απόλυτης μαύρης καθώς αισθάνεστε να περπατάτε στους μαύρους διαδρόμους των νοσοκομείων.

Έχουμε περιηγηθεί στο αρχικό στοιχειωμένο σπίτι στο Ripley's, ένα γραφείο τελετών, στο παρελθόν και από τα δύο αυτό είναι σίγουρα το πιο έντονο και οπτικό, αν και και τα δύο είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Για εκείνους που κατακλύζονται λίγο με τους φόβους, υπάρχουν πολλές εξόδους που παρέχονται κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο νοσοκομείο, εάν θέλετε να φύγετε νωρίς!

Οι ηθοποιοί στο Horror Hospital έχουν επαγγελματικό μακιγιάζ και έχουν εκπαιδευτεί να κινούνται και να αντιδρούν με τρόπο που εγγυάται ότι θα σας τρομάξει, αν και δεν θα σας αγγίξουν και ένα σύντομο βίντεο παίζει πριν από την περιοδεία στο νοσοκομείο, προειδοποιώντας τους επισκέπτες να μην αγγίζουν τους κατοίκους του νοσοκομείο.

Το Horror Hospital είναι ανοιχτό από τις 1130 π.μ. έως τις 1030:2 μ.μ. και βρίσκεται στον XNUMXο όροφο του Ripley's Believe it Or Not.

Απολαύστε τις φωτογραφίες!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/