Βρέθηκαν κλεμμένες μοτοσυκλέτες πεταμένες στη δεξαμενή κοντά στην Πατάγια

ΦΩΤΟ: Topnews

Πατάγια -

Οι διασώστες και η αστυνομία του Sawang Boriboon ανακάλυψαν τρεις κλεμμένες μοτοσικλέτες και πολλά ανταλλακτικά μοτοσικλετών από τη δεξαμενή Huai Chak Nok κοντά στην Πατάγια στις 31 Μαρτίου.

Μια ομάδα αξιωματικών διάσωσης νερού ερεύνησε τη δεξαμενή στην περιοχή Banglamung του Chonburi αφού ειδοποιήθηκαν για την ανακάλυψη βυθισμένων μοτοσυκλετών από ντόπιους ψαράδες.

Εισήχθη γερανός για να σηκώσει τρεις μοτοσικλέτες από το νερό. Η ομάδα διάσωσης νερού ενημέρωσε το The Pattaya News ότι δεν βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στη δεξαμενή και ότι πίστευαν ότι οι μοτοσικλέτες είχαν κλαπεί. Πολλά εξαρτήματα μοτοσυκλέτας βρέθηκαν επίσης στο κάτω μέρος της δεξαμενής.

ΦΩΤΟ: Topnews

Οι διασώστες είπαν ότι κλέφτες μοτοσικλετών μπορεί να πέταξαν τις μοτοσυκλέτες στη λίμνη. Αυτοι ειπαν είχαν ανακτήσει 100 κλεμμένες μοτοσικλέτες από αυτή τη δεξαμενή μέχρι στιγμής στο παρελθόν, όπως φαίνεται εδώ και το είχε ονομάσει «νεκροταφείο οχημάτων».
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.