ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τρεις Κινέζοι που απήγαγαν και δολοφόνησαν μια Κινέζα στην Μπανγκόκ συνελήφθησαν στην Κίνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Komchadluek

Εθνική -

Τρεις Κινέζοι ύποπτοι για απαγωγή και δολοφονία ενός Κινέζου φοιτητή συνελήφθησαν στην Κίνα. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακρίνει πιθανή γυναίκα συνεργό της Ταϊλάνδης.

Πρώτα η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια φοιτήτρια κολεγίου κινεζικής υπηκοότητας βρέθηκε νεκρή μέσα σε ένα σάκο, αφού την απήγαγαν τρεις Κινέζοι απαγωγείς. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης πίστευε ότι οι ύποπτοι έχουν ήδη εγκαταλείψει την Ταϊλάνδη με πτήση προς το Τσενγκντού της Κίνας.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Ο αρχηγός της εθνικής αστυνομίας της Ταϊλάνδης Πολ. Ο στρατηγός Damrongsak Kittiprahat είπε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, 4 Απριλίου, ότι τρεις Κινέζοι ύποπτοι απαγωγής, ο Su Pengfei, 24, ο Chen Sagaing, 23, και ο Su Xiangfei, 23, συνελήφθησαν από τις κινεζικές αρχές στην Κίνα.

Οι τρεις άνδρες είναι ύποπτοι για την απαγωγή και τη δολοφονία της Τζιν Τσιν, ενός νεαρού Κινέζου φοιτητή μουσικού κολεγίου που σπουδάζει στην Ταϊλάνδη. Οι τρεις τη δολοφόνησαν και πέταξαν το σώμα της σε ένα χαντάκι στην επαρχία Nonthaburi πριν φύγουν από την Ταϊλάνδη πίσω στην Κίνα για να διαφύγουν τη σύλληψη, είπε ο Pol. στρατηγός Damrongsak.

Ωστόσο, οι Κινέζοι αστυνομικοί σε συνεργασία με την αστυνομία της Ταϊλάνδης εντόπισαν και συνέλαβαν γρήγορα τους τρεις στην Ουχάν. Ο στρατηγός Damrongsak είπε ότι το γραφείο μετανάστευσης της Ταϊλάνδης έχει ήδη στείλει ανακριτές στο Πεκίνο για να ανακρίνουν τους υπόπτους με τις κινεζικές αρχές για να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος.

Αρχικά, ο αρχηγός της αστυνομίας πίστευε ότι το κίνητρο της δολοφονίας προήλθε από ερωτικό τρίγωνο, καθώς ένας από τους υπόπτους διατηρούσε σχέση με το θύμα από τότε που ζούσαν και οι δύο στην Κίνα. Την ημέρα του συμβάντος, ο ύποπτος φέρεται να ζήτησε να κάνει σεξ με το θύμα, αλλά το θύμα αρνήθηκε, με αποτέλεσμα την απαγωγή, την απόπειρα λύτρων, τη δολοφονία και την απόρριψη του πτώματος, είπε ο Damrongsak.

Ο Damrongsak αποκάλυψε επίσης ότι η αστυνομία της Ταϊλάνδης ανακρίνει επίσης μια 19χρονη γυναίκα που μπορεί να συμμετείχε στη βοήθεια των υπόπτων. Η Ταϊλανδή, της οποίας η ταυτότητα έχει αποκρύψει η αστυνομία μέχρι στιγμής, εργάζεται σε ένα κατάστημα καραόκε και σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζε το θύμα.

Οι τρεις Κινέζοι κατηγορούνται για απαγωγή για λύτρα, φόνο εκ προμελέτης και απόκρυψη πτώματος στην Ταϊλάνδη.

Ωστόσο, ο στρατηγός Damrongsak είπε ότι κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν πολύ σκληρότερες ποινές, συμπεριλαμβανομένης της θανατικής ποινής, σύμφωνα με την κινεζική νομοθεσία και ότι οι κινεζικές αρχές είχαν υποσχεθεί να «πετάξουν το βιβλίο» στους υπόπτους σε αυτή την υπόθεση που έχει εξοργίσει Κινέζους και Ταϊλανδούς.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.