Χαοτικός καυγάς στο μπαρ Pattaya αφήνει πολλούς τραυματίες

Πατάγια -

Δύο αντίπαλες ομάδες νεαρών ενηλίκων συγκρούστηκαν σε μια παμπ της Πατάγια στις 03:20 π.μ. σήμερα το πρωί, αφήνοντας πολλούς τραυματίες. Οι απρόσεκτες ομάδες πέταξαν μπουκάλια και μπουνιές η μία στην άλλη μπροστά στα μάτια των αστυνομικών.

Η βίαιη συμπλοκή ξέσπασε σε μια παμπ με το όνομα YES Pattaya στην περιοχή Pattaya στο Third Road σήμερα, 2 Απριλίου 2023.

Δύο ομάδες νεαρών ενηλίκων βρέθηκαν να πετάνε λεκτικές επιθέσεις και μπουκάλια αλκοολούχων ποτών ο ένας στον άλλο μέσα στην παμπ όταν έφτασαν αστυνομικοί και διασώστες Sawang Boriboon.

Οι ομάδες σύμφωνα με πληροφορίες δεν σταμάτησαν αν και οι αρχές είχαν ήδη εμφανιστεί. Έξι τραυματίες, εξαιρουμένων εκείνων που προηγουμένως διέφυγαν και πήγαν μόνοι τους στο νοσοκομείο, διασώθηκαν από την παμπ και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Banglamung και Pattaya.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν τη συμπλοκή. Στο εσωτερικό της παμπ ανακαλύφθηκαν αρκετές κηλίδες αίματος και σπασμένα γυάλινα μπουκάλια. Ωστόσο, κανείς δεν συνελήφθη αμέσως, καθώς οι αρχές επιβολής του νόμου εξακολουθούν να εξετάζουν το περιστατικό και η σκηνή περιγράφεται ως χαοτική, με ασαφές τι πυροδότησε τον καυγά και ποιοι ήταν οι επιτιθέμενοι, που απλώς συνελήφθησαν στη μάχη σώμα με σώμα και ποιοι αμύνονταν.

Η αστυνομία της Πατάγια εργάζεται για τον εντοπισμό κάθε βασικού υπόπτου μέσω ηχογραφήσεων CCTV. Η παμπ είναι υπό στενή παρακολούθηση από αξιωματούχους για να αποφευχθεί μια πιθανή επανάληψη.

Πολλοί σχολιαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σημείωσαν επίσης την ώρα του συμβάντος, ρωτώντας γιατί ο χώρος δεν έκλεισε στις 2 τα ξημερώματα, τη νόμιμη ώρα κλεισίματος των χώρων νυχτερινής διασκέδασης σε ζώνες διασκέδασης στην Πατάγια. Η αστυνομία της Πατάγια δεν απάντησε αμέσως σε αυτό το ερώτημα.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα Η αστυνομία της Pattaya έκανε έφοδο στο κλαμπ Flexx στη Walking Street επειδή φέρεται να ήταν ανοιχτό μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος, όπως φαίνεται εδώ.

Εν τω μεταξύ, η ταϊλανδική επιχείρηση οινοπνευματωδών ποτών έχει δεσμευτεί να υποβάλει αίτημα στη νέα κυβέρνηση μετά τις εκλογές του Μαΐου να παρατείνει νόμιμα τις ώρες κλεισίματος σε τουριστικές περιοχές όπως η Πατάγια και το Πουκέτ. Αυτή η εκστρατεία συνεχίζεται εδώ και πολλούς μήνες με αντιπάλους και υποστηρικτές να συγκρούονται συνεχώς πολιτικά.

Το Pattaya News θα παρέχει ενημερώσεις για αυτήν την ιστορία, όπως παρέχονται από την αστυνομία της Ταϊλάνδης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.