Η μεγάλη πυρκαγιά ενισχύει τη χωματερή για πολλές ώρες στην περιοχή της Πατάγια

Μπανγκλαμούνγκ -

Μια μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε μια χωματερή στο Takhian Tia για πολλές ώρες χθες το βράδυ, όπως αναφέραμε αρχικά στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για το συμβάν το βράδυ της Παρασκευής (31 Μαρτίουst) στο λάκκο απορριμμάτων που βρίσκεται κοντά στο χωριό Νούμερο 3 στο Takhian Tia. Στο σημείο έφτασαν άμεσα πυροσβέστες με περισσότερα από 10 πυροσβεστικά οχήματα και το The Pattaya News. Ο χώρος των σκουπιδιών περιβάλλεται από φυτεία μανιόκας.

Χρειάστηκαν πολλές ώρες μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Η τεράστια πυρκαγιά ήταν περίπου δύο χιλιόμετρα από μια κατοικημένη περιοχή.

Οι ντόπιοι από το χωριό Νούμερο Τρία είπαν στο Pattaya News ότι η περιοχή μετατράπηκε σε μεγάλο λάκκο για περισσότερα από 20 χρόνια και μια ποικιλία σκουπιδιών απορρίπτεται εκεί.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί και μέχρι στιγμής ερευνώνται οι αρμόδιες πυροσβεστικές αρχές.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τη φωτιά, ωστόσο, καπνός κατέκλυσε το κοντινό χωριό και προκάλεσε άμεση ανησυχία από τους κατοίκους, αρκετοί από τους οποίους επικοινώνησαν με το The Pattaya News για να αναφέρουν την κόλαση.

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρήθηκαν πολλά προβλήματα που σχετίζονται με τις πυρκαγιές στην Ταϊλάνδη, όπως αυτή η μεγάλη πυρκαγιά στο Nakhon Nayok.

Στις 17 Μαρτίου, α Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε ναυπηγείο απορριμμάτων στην Πατάγια, όπου ο πυκνός μαύρος καπνός ήταν ορατός στην κεντρική Πατάγια. Ούτε από αυτό το περιστατικό υπήρξαν τραυματισμοί.

Τον Μάρτιο 4, Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε κτίριο αρχείων στην Μπανγκόκ που χρησιμοποιείται από την αστυνομία της Ταϊλάνδης, σε μια υπόθεση που προκάλεσε σημαντικές συζητήσεις στα social media.

Τέλος, στα τέλη Φεβρουαρίου, ένας άστεγος Καμποτζιανός έβαλε φωτιά στη λεγόμενη μυστική παραλία στο Naklua, προκαλώντας ζημιές σε εκατοντάδες χιλιάδες μπατ αλιευτικού εξοπλισμού. Αργότερα συνελήφθη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.