Δημόσιος καυγάς με έφηβους Bang Saen τρομοκρατεί τους τουρίστες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath Online

Bang Saen -

Ένας δημόσιος καβγάς στην παραλία Bang Saen, στον οποίο συμμετείχαν περίπου 20 έφηβοι, τρομοκρατούσε τους τουρίστες το βράδυ της Πέμπτης, 30 Μαρτίου.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο ομάδες περισσότερων από 20 εφήβων ενεπλάκησαν σε βίαιη συμπλοκή σε ένα πολυσύχναστο τουριστικό σημείο στην παραλία Bang Saen στην περιοχή Saen Suk γύρω στα μεσάνυχτα το βράδυ της Πέμπτης/Παρασκευής το πρωί.

Και οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν μαγειρικά σκεύη και ξύλινα ξυλάκια που άρπαξαν από κοντινά καταστήματα για να επιτεθούν η μία στην άλλη ενώ φώναζαν και βρίζουν. Αυτό προκάλεσε πανικό στους τουρίστες που στη συνέχεια εγκατέλειψαν την περιοχή φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, ενώ ορισμένοι κατέγραψαν ακόμη και βίντεο από το περιστατικό.

Τοπικοί δημοσιογράφοι πήγαν στο σημείο χθες το πρωί, 31 Μαρτίου, για να ερευνήσουν το περιστατικό και συναντήθηκαν με τον Ek, έναν Ταϊλανδό καταστηματάρχη που ήταν παρών κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Εξήγησε ότι δύο ομάδες εφήβων με μοτοσικλέτες συναντήθηκαν και άρχισαν να κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια, και οι δύο πλευρές χρησιμοποίησαν διάφορα αντικείμενα από κοντινά καταστήματα ως όπλα, συμπεριλαμβανομένου ενός λοστού, προκαλώντας ζημιές σε πολλά καταστήματα κοντά στην παραλία.

Ο Ek δήλωσε ότι τέτοιου είδους περιστατικά συνέβαιναν συχνά και φαινόταν ότι δεν φοβόντουσαν τον νόμο.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία του Saensuk φέρεται να ερευνά το περιστατικό.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.