Τα βλέμματα της ανερχόμενης πλατφόρμας ταξιδιού προσελκύουν ένα εκατομμύριο υπερπόντια ταξίδια στην Ταϊλάνδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Εθνική -

Μια ανερχόμενη ταξιδιωτική πλατφόρμα σχεδιάζει να προσελκύσει ένα εκατομμύριο διεθνή ταξίδια στην Ταϊλάνδη το 2023.

Ο κ. Eric Gnock Fah, συνιδρυτής και Chief Operating Officer της Klook, μιας κορυφαίας ασιατικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας που προσφέρει ένα one-stop-shop για ποιοτικές ταξιδιωτικές δραστηριότητες και υπηρεσίες, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του θα ξεκινήσει μια προωθητική εκστρατεία για να προσελκύσει περισσότερους διεθνείς τουρίστες στην Ταϊλάνδη, με στόχο τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ταξίδια.

Το 2023, οι κρατήσεις ταξιδιωτικών δραστηριοτήτων της Klook αυξήθηκαν κατά 100% το πρώτο τρίμηνο. Αυτή η ανάπτυξη αντανακλά θετικά σημάδια ανάκαμψης στην τουριστική βιομηχανία της Ταϊλάνδης και δείχνει επίσης ότι οι τουρίστες είναι ολοένα και πιο πρόθυμοι να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα σε τουριστικές δραστηριότητες της Ταϊλάνδης, ειδικά εκείνες που περιστρέφονται γύρω από την κουλτούρα της Ταϊλάνδης και προσφέρουν ουσιαστικές εμπειρίες, είπε ο κ. Eric.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Klook ένωσε τις δυνάμεις του ως βασικός εταίρος με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT). Οι δύο εταίροι προσπαθούν να ενισχύσουν και να προωθήσουν τον ταϊλανδικό τουρισμό μεταξύ της ασιατικής πελατειακής βάσης, η οποία είναι μια ισχυρή και στοχευμένη πελατειακή βάση του TAT.

Η συνεργασία θα υποστηρίξει και θα ενθαρρύνει τους Free Independent Travelers (FIT) από επτά χώρες – Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ινδία, Ινδονησία, Φιλιππίνες και Μαλαισία – να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη. Ο κ. Eric είπε ότι αυτή είναι η πρώτη συνεργασία που ενισχύει τον τουρισμό πολλαπλών αγορών.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.