Διάσημος Ταϊλανδός πολιτικός πέθανε μετά από θερμοπληξία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath Online

Εθνική -

Ο Ταϊλανδός πολιτικός και επιχειρηματίας με επιρροή Chonsawat Asavahame πέθανε τραγικά σε ηλικία 55 ετών μετά από θερμοπληξία ενώ έκανε αγώνες αυτοκινήτων.

Ο Chonsawat ή Aea, που αγαπούσε τους αγώνες αυτοκινήτων, ταξίδεψε για να εξασκηθεί σε αγώνες στο Chang International Circuit στην επαρχία Buriram όπου κατέρρευσε ξαφνικά από θερμοπληξία και εισήχθη αμέσως στο νοσοκομείο Buriram χθες, 30 Μαρτίου.

Περίπου στη 1 π.μ. σήμερα το πρωί, ο Chonsawat διαπιστώθηκε ο θάνατός του σε τοπικό νοσοκομείο. Θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Chonsawat γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1968. Είναι γιος της Wattana Asavahame, πρώην υπουργού αρκετών υπουργείων που ζει σε αυτοεξορία και διαφυγόντα δικαστική διαδικασία στην Ταϊλάνδη. Είναι γνωστός επιχειρηματίας και πολιτικός που είχε εκλεγεί στο παρελθόν ως επικεφαλής της Επαρχιακής Διοικητικής Οργάνωσης Samut Prakan.

Η Pattaya News σημειώνει ότι η θερμοπληξία είναι μια σοβαρή κατάσταση που μπορεί να συμβεί όταν το σώμα υπερθερμαίνεται και δεν μπορεί να κρυώσει.

Είναι σημαντικό να λαμβάνετε προληπτικά μέτρα, όπως να παραμένετε ενυδατωμένοι, να αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες και να κάνετε διαλείμματα σε δροσερές ή σκιερές περιοχές, ειδικά αυτή την περίοδο του έτους στην Ταϊλάνδη όταν ο καιρός είναι συνήθως πολύ ζεστός.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.