EEC Colorful Festival ξεκινά επιτέλους στην Pattaya Beach Road

Πατάγια -

Το 12ο Ετήσιο Πολύχρωμο Φεστιβάλ Ανατολικού Οικονομικού Διαδρόμου (EEC) ξεκίνησε με την έννοια του «EEC Colorful» από τις 30 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2023 στην οδό Παραλία.

Η εκδήλωση είναι μια συγκέντρωση των τριών ανατολικών επαρχιών της ΕΟΚ, συμπεριλαμβανομένων των Chonburi, Rayong και Chachoengsao, που διοργανώνεται από το Γραφείο Τουρισμού και Αθλητισμού της επαρχίας Chonburi. Στην τελετή έναρξης προήδρευσε ο Κυβερνήτης του Chonburi κ. Thawatchai Srithong.

Το EEC Colorful Festival είναι μια συναρπαστική εκδήλωση που θα διαρκέσει έως τις 2 Απριλίου, με μια σειρά από ζώνες για να καλύψει τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών. Στο Sunset Market, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία αγορών και φαγητού απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα στην παραλία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να κατευθυνθούν στην Κεφαλή Ζώνη, όπου μπορούν να βυθιστούν στην παραδοσιακή λαϊκή μουσική και χορό. Για όσους θέλουν να απολαύσουν μερικές φανταστικές ζωντανές εμφανίσεις, το Colorful Stage on The Beach είναι ένα σημείο που πρέπει να επισκεφθείτε με μίνι συναυλίες από διάσημους καλλιτέχνες όπως οι YES'SIR DAY (30 Μαρτίου), The Voice (31 Μαρτίου), Bamby Pilin (Απρίλιος). 1η) και Prang Prangthip (2 Απριλίου).

Το φεστιβάλ EEC είναι ένα υπέροχο μικρό γεγονός που κρατά την πόλη της Πατάγια ζωντανή και βοηθά τους ντόπιους στη ζωή τους.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.