Ο σκύλος της οδού Sattahip μυρίζει 1,000 χάπια Meth στην τοπική οδό

ΦΩΤΟ: เรารักพัทยา

Sattahip -

Ένα αδέσποτο στο δρόμο ανακάλυψε ένα εκπληκτικό απόθεμα με περισσότερα από 1,000 χάπια μεθαμφεταμίνης σε έναν τοπικό δρόμο στην περιοχή Sattahip.

Οι ντόπιοι από την υποπεριφέρεια Phu Ta Luang της συνοικίας Sattahip επικοινώνησαν με την αστυνομία αφού εντόπισαν έναν λευκό σκύλο του δρόμου να κυκλοφορεί με μια μπλε σακούλα με χάπια μεθαμφεταμίνης στο στόμα του.

Η περιοχή έχει πολλούς κατοίκους κυρίως ηλικιωμένους και παιδιά. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο σκύλος που βρήκε για πρώτη φορά την κρύπτη είναι ένα αδέσποτο με το όνομα «Namdtan», που σημαίνει ζάχαρη στα αγγλικά. Είναι δύο ετών και μερικοί ντόπιοι το παρατήρησαν ενώ ροκάνιζε μια μπλε τσάντα, η οποία στη συνέχεια έκανε πολλά χάπια μεθαμφεταμίνης να χυθούν έξω.

ΦΩΤΟ: เรารักพัทยา

Οι αστυνομικοί μέτρησαν τα ναρκωτικά και αποκάλυψαν ότι υπήρχαν 1,160 από αυτά, όλα κρατήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία.

Η αστυνομία υποψιάστηκε ότι τα ναρκωτικά ανήκαν σε έναν έμπορο της περιοχής, ο οποίος προσπάθησε να τα κρύψει στο δάσος περιμένοντας να έρθουν μικρότεροι έμποροι να τα παραλάβουν.

Ευτυχώς, ο σκύλος μάλλον το μύρισε και νόμιζε ότι ήταν παιχνίδι, οδηγώντας σε αυτή την απροσδόκητη ανακάλυψη.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.