Οι επιχειρήσεις ταϊλανδικών αλκοολούχων ποτών σε ανοδική τάση, πρόκειται να παράγουν ένα δισεκατομμύριο μπατ μηνιαίως

Εθνική -

Οι συνολικές επιχειρήσεις οινοπνευματωδών ποτών στην Ταϊλάνδη έχουν επεκταθεί κατά 20% από τις αρχές του 2023 και πρόκειται να αντλούν ένα δισεκατομμύριο μπατ στην οικονομία κάθε μήνα το δεύτερο τρίμηνο, δήλωσε ο Thanakorn Kuptachit, σύμβουλος της Thai Alcohol Business Association.

Ο Thanakorn αποκάλυψε ότι η ζήτηση και η αγοραστική δύναμη για τα αλκοολούχα ποτά στην Ταϊλάνδη έχουν ανοδική τάση από τον Ιανουάριο του 2023, με τις πωλήσεις να αυξάνονται τουλάχιστον κατά 20% κάθε μήνα.

Όλα τα είδη αλκοολούχων ποτών έχουν σημειώσει αύξηση του όγκου πωλήσεων, όπως η μπύρα και τα οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία οφείλονται σε πολλούς παράγοντες, όπως η άρση όλων των περιορισμών που σχετίζονται με τον COVID, το άνοιγμα της χώρας για ταξίδια και τουρισμό, το επερχόμενο Φεστιβάλ Songkran , ή ακόμα και τις γενικές εκλογές.

«Θα υπάρξουν περισσότερες συγκεντρώσεις, εορτασμοί και πάρτι καθώς πλησιάζει η γιορτή του Songkran, σε συνδυασμό με την πολιτική ατμόσφαιρα που τεταώνεται. Αυτές είναι σημαντικές μεταβλητές που επηρεάζουν τη ζήτηση και την αγορά αλκοολούχων ποτών», δήλωσε ο Thanakorn.

Επίσης, φέτος, ο Thanakorn προέβλεψε ότι η αγορά αλκοόλ θα παράγει έσοδα τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου μπατ το μήνα, με τον Απρίλιο, που κατέχει το Songkran, να είναι ο πιο δραστήριος μήνας.

Δήλωσε επίσης ότι μόλις η νέα κυβέρνηση αναλάβει καθήκοντα μετά τις εκλογές της 14ης Μαΐου, η ένωση του θα πιέσει για την ακύρωση των κανονισμών που απαγορεύουν την πώληση αλκοόλ μεταξύ 2-5 το μεσημέρι, καθώς και τη νόμιμη παράταση του ωραρίου για διασκέδαση. χώρους σε δημοφιλή τουριστικά σημεία όπως η Πατάγια και το Πουκέτ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.