Γυμνός Γερμανός τουρίστας τρομάζει τους επισκέπτες της παραλίας της Πατάγια

Πατάγια -

Ένας Γερμανός συνελήφθη χθες επειδή περιπλανήθηκε γυμνός στην παραλία Πατάγια γύρω στο ηλιοβασίλεμα.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για έναν αλλοδαπό άνδρα που έκανε βόλτα στην παραλία Πατάγια χωρίς ρούχα ή μαγιό γύρω στις 6:30 μ.μ. την Τετάρτη 29 Μαρτίου. Το γυμνό του άνδρα φέρεται να τρόμαξε και εξέπληξε άλλους παραθαλάσσιους κοντά του.

Όταν έφτασε η αστυνομία και προσπάθησε να του πει να φορέσει ρούχα, ο άνδρας αρνήθηκε και μπήκε στη θάλασσα. Μετά από 15 λεπτά κουβέντας, ο άνδρας τελικά βγήκε από το νερό αλλά παρόλα αυτά αρνήθηκε να φορέσει κάτι και μάλιστα προσπάθησε να το σκάσει. Μόλις οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν ότι οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αποτέλεσμα, κατηγόρησαν τον άνδρα και τον καθήλωσαν στην παραλία πριν τον μεταφέρουν σε αστυνομικό τμήμα, αναγκάζοντάς τον να φορέσει παντελόνι.

Το όνομα του τουρίστα αποκρύπτεται από την αστυνομία. Οι αρχές κινούνται νομικά εναντίον του από την ώρα του Τύπου και ο άνδρας έχει χαρακτηριστεί ως μη συνεργάσιμος από την αστυνομία, υποστηρίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες ότι είναι δικαίωμά του να είναι γυμνός.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.