Η αστυνομία της Πατάγια επιστρέφει το χαμένο iPhone σε Ρώσο τουρίστα

ΦΩΤΟ: สภ.เมืองพัทยา

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια απέδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της να βοηθά τους επισκέπτες να αισθάνονται ασφαλείς ενώ απολαμβάνουν το χρόνο τους στην Ταϊλάνδη. Πρόσφατα, μια Ρωσίδα τουρίστας έχασε το iPhone 12 Pro Max της ενώ εξερευνούσε ένα Πατάγια ναός, αλλά χάρη στις προσπάθειες των τοπικών αρχών επιβολής του νόμου, επανενώθηκε με το τηλέφωνό της.

Σύμφωνα με τη σελίδα της αστυνομίας της Pattaya στο Facebook, η τουρίστρια, η κα Diana Khairullina, ήταν έξω για να εξερευνήσει τον ναό Khao Phra Yai στις 18 Μαρτίου. Η γυναίκα τοποθέτησε το iPhone της με μια μπλε/λευκή θήκη στον τοίχο του ναού για να τραβήξει φωτογραφία και μετά το ξέχασε. Όταν συνειδητοποίησε ότι το τηλέφωνό της έλειπε, έκανε τα βήματά της, αλλά δεν μπόρεσε να το βρει, έτσι υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της Πατάγια.

Οι αστυνομικοί έδρασαν γρήγορα, χρησιμοποιώντας πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για να εντοπίσουν όποιον μπορεί να είχε εντοπίσει και πάρει το τηλέφωνο της κας Khairullina. Στη συνέχεια, η αστυνομία εντόπισε το δρόμο της προς μια Ταϊλανδή, την κα Naphatsakon Thipprachum, η οποία φάνηκε στο βίντεο να παίρνει το τηλέφωνο.

Ωστόσο, η κυρία Ναφατσάκων στην πραγματικότητα προσπαθούσε να επιστρέψει το τηλέφωνο στον ιδιοκτήτη του καθώς είχε αναρτήσει την εικόνα του τηλεφώνου στο Facebook για να βρει τον ιδιοκτήτη του και ετοιμαζόταν να το παραδώσει στην αστυνομία.

ΦΩΤΟ: สภ.เมืองพัทยา

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί κανόνισαν να συναντηθούν η κυρία Khairullina και η κυρία Naphatsakon στο αστυνομικό τμήμα. Η Ρωσίδα τουρίστας ήταν πανευτυχής που ξαναβρέθηκε με το τηλέφωνό της και ευχαρίστησε τον καλό Ταϊλανδό Σαμαρείτη και την αστυνομία για την καλοσύνη τους.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=–=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.