Ασθενής ψυχικής υγείας πνίγει 11χρονο παιδί στη δεξαμενή Pattaya

Πατάγια -

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ψυχικά άρρωστος έπνιξε ένα 11χρονο παιδί σε μια δεξαμενή στην Πατάγια χθες, 26 Μαρτίου.

Οι διασώστες και η αστυνομία του Sawang Boriboon έσπευσαν στη δεξαμενή Huai Chak Nok στην Πατάγια για να σώσουν ένα παιδί που πνίγεται γύρω στις 3:30 μ.μ. Πολλοί θεατές, συμπεριλαμβανομένων των φίλων του παιδιού ήταν παρόντες στο σημείο του συμβάντος.

Οι φίλοι έδειξαν το νερό όπου είχαν δει τελευταία φορά τον 11χρονο φίλο τους να παλεύει για αέρα πριν βυθιστεί. Οι διασώστες βούτηξαν αμέσως στο σημείο και έσωσαν το παιδί που πνίγηκε σε λιγότερο από 30 λεπτά. Ωστόσο, το παιδί είχε φύγει τραγικά από πνιγμό.

Η αστυνομία της Πατάγια πήρε συνέντευξη με τους φίλους του νεκρού παιδιού για το περιστατικό. Διηγήθηκαν δακρυσμένα ότι συνάντησαν έναν Ταϊλανδό που φορούσε πράσινο πουκάμισο και κίτρινο σορτς, ο οποίος φαινόταν να είναι ψυχικά ασταθής με βάση τον τρόπο που κουβαλούσε τον εαυτό του. Έπαιζε στο νερό μόνος με τα ρούχα του όταν τον συνάντησαν.

Τα παιδιά, κανένα από τα οποία δεν μπορούσε να κολυμπήσει, είπαν ότι τον πλησίασαν και τον ρώτησαν αν το νερό ήταν βαθύ. Ο άνδρας δεν απάντησε, αλλά αντ' αυτού, πέρασε και σήκωσε το θύμα και το μετέφερε στο νερό, περίπου 10 μέτρα από την όχθη. Στη συνέχεια, ο άνδρας απελευθέρωσε ξαφνικά το θύμα στα βαθιά νερά, με αποτέλεσμα να παλέψει, να βυθιστεί και να εξαφανιστεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις των παιδιών.

Τα παιδιά συνέχισαν λέγοντας ότι πριν βυθιστεί ο φίλος τους, φώναξε μανιωδώς για βοήθεια. Ωστόσο, ο άνδρας απλώς παρακολουθούσε και μετά απομακρύνθηκε από το νερό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Στη συνέχεια, ανέβηκε στο ποδήλατό του και απομακρύνθηκε, δείχνοντας αδιάφορος.

Οι φίλοι του πνιγμένου μικρού έτρεξαν αργότερα στο χωριό για να ζητήσουν βοήθεια. Η αστυνομία της Πατάγια, αφού πήρε συνέντευξη από τα παιδιά, αναγνώρισε γρήγορα τον ύποπτο και τον συνέλαβε. Ο άνδρας, ο 28χρονος Atthaphon Thipkomol, εθεάθη να οδηγεί το ποδήλατό του από τη δεξαμενή. Η αστυνομία είπε ότι έχει μια ψυχική ασθένεια παρόμοια με τον αυτισμό. Ο άνδρας αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στο περιστατικό, αλλά οι φίλοι του θύματος, προσήλθαν για να επιβεβαιώσουν ότι ήταν ο δράστης.

Η κατάσταση έγινε χαοτική όταν οι συγγενείς και η οικογένεια του νεκρού παιδιού επιχείρησαν να επιτεθούν στον Αθάφων, οπότε η αστυνομία αναγκάστηκε να τον συλλάβει γρήγορα στο αστυνομικό τμήμα για τη δική του ασφάλεια.

Η γιαγιά του υπόπτου, η κυρία Somboon Bunjan, 68 ετών, επισκέφτηκε το σταθμό και είπε στην αστυνομία ότι ο εγγονός της συνήθως δεν είναι βίαιος και ότι μπορεί να ήθελε μόνο να παίξει με τα παιδιά, αλλά κάτι πήγε στραβά. Είχε μπει και βγει από ψυχιατρικά νοσοκομεία και νοσηλεία στο παρελθόν.

Ο ύποπτος κατηγορείται για απερισκεψία που προκάλεσε θάνατο. Ανακρίνεται εντατικά και εξετάζεται από ιατρικούς υπαλλήλους για πρόσβαση στην ψυχική του κατάσταση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.