Οι άνθρωποι της Ταϊλάνδης σμήνουν δέντρο με "τυχερό" φαλλό ανάπτυξης για να ζητήσουν αριθμούς λοταρίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Nakhon Ratchasima -

Στην Ταϊλάνδη, είναι κοινή πεποίθηση ότι ορισμένα ιερά μέρη ή αντικείμενα έχουν τη δύναμη να φέρουν καλή τύχη και τύχη, και αυτή τη φορά είναι ένα δέντρο.

Αυτό το συγκεκριμένο δέντρο που είναι επιστημονικά γνωστό ως τριχωτό keruing κατακλύζεται από εκατοντάδες ντόπιους σε μια μικρή πόλη της περιοχής Khon Buri της Nakhon Ratchasima, αφού ένας έμπορος στην περιοχή ισχυρίστηκε ότι είχε κερδίσει ένα βραβείο λοταρίας έξι εκατομμυρίων μπατ μετά από ικεσία για καλό. τύχη από αυτό το δέντρο.

Όλοι οι τύποι τυπικών ταϊλανδέζικων προσφορών, όπως γλυκό φαγητό, κόκκινη Fanta, λουλούδια, θυμίαμα και τρίχρωμο ύφασμα, στρώθηκαν και έδεσαν γύρω από τον κορμό του δέντρου από όσους ήλπιζαν να λάβουν καλή τύχη και τύχη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod Online

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που επισκέφθηκαν το δέντρο είπαν ότι αυτό το ιερό δέντρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από τα κανονικά δέντρα. Έχει ένα μεγάλο, άφυλλο κλαδί που εκτείνεται προς τα έξω από τη μέση του κορμού, αλλά αντί να δείχνει προς τα πάνω, καμπυλώνει προς τα κάτω μοιάζοντας με το κεφάλι ενός φιδιού. Μερικοί άνθρωποι, ωστόσο, το βλέπουν ως ένα μυστηριώδες αντικείμενο ή φαλλό που σχετίζεται με την ανδρική σεξουαλικότητα, ενώ άλλοι το βλέπουν ως ένα γούρι.

Αυτό το είδος του φαινομένου είναι πολύ χαρακτηριστικό στην Ταϊλάνδη, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς είναι η τελική ευθεία πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κυβερνητικής λαχειοφόρου αγοράς, σημείωσε η The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.