73χρονος Γάλλος που χάθηκε και βρέθηκε στη ζούγκλα Prachin Buri

Prachin Buri —

  Ένας ηλικιωμένος Γάλλος χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία σε μια ταϊλανδέζικη ζούγκλα στην επαρχία Prachin Buri. Ο άνδρας διασώθηκε από κατοίκους της περιοχής και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ασφαλής. 

Ο άνδρας αναφέρθηκε ότι χάθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα χθες, 26 Μαρτίου. Έκανε πεζοπορία στο βουνό Khao E-To, ένα δημοφιλές τουριστικό σημείο που βρίσκεται στο Prachin Buri στην κεντρική Ταϊλάνδη.

Οι αξιωματούχοι του Prachin Buri συγκέντρωσαν μια ομάδα έρευνας και βγήκαν αναζητώντας τον άνδρα καθώς ο ήλιος έδυε χθες, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ωστόσο, σήμερα το πρωί, 27 Μαρτίου, οι αρχές έλαβαν αναφορά ότι ορισμένοι ντόπιοι είχαν εντοπίσει τον άνδρα στη βάση του βουνού.

Ο αλλοδαπός, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Chiara Cammacher, μια 73χρονη γαλλικής υπηκοότητας, διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε κατάστημα με νουντλς για να ξεκουραστεί και να περιμένει τους αξιωματούχους. Μιλώντας μέσω της Ταϊλανδέζικης συζύγου του που έφτασε αργότερα, ο Cammacher είπε ότι έκανε πεζοπορία στο βουνό και κατά λάθος έφυγε από το μονοπάτι.

Ο άνδρας, που βρισκόταν σε διακοπές, ευχαρίστησε τους αξιωματούχους για τις υπηρεσίες τους. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο, αλλά παρά το γεγονός ότι πέρασε μια νύχτα μόνος στη ζούγκλα φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του και στο πνεύμα.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.