Το απόλυτο φεστιβάλ χιπ-χοπ "Rolling Loud Thailand" θα πάρει την Pattaya By Storm από τις 13 έως τις 15 Απριλίου

DRAFT - Sanook

Πατάγια -

Το Rolling Loud Thailand 2023 πρόκειται να είναι η απόλυτη εμπειρία hip-hop, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου. Από τις 13 έως τις 15 Απριλίου, το Legend Siam Pattaya θα φιλοξενήσει μια 24ωρη, αδιάκοπη, hip-hop εκδήλωση που θα συμπέσει με το Φεστιβάλ Songkran.

Η Ταϊλάνδη αναδεικνύεται σταδιακά σε δημοφιλής προορισμός για μουσική hip-hop στην Ασία και το Rolling Loud Thailand 2023 πρόκειται να ενισχύσει την κατάστασή του ως κορυφαίος προορισμός για αυτό το είδος. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει μια απίστευτη σύνθεση από παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες hip-hop από την Αμερική, τον Καναδά και την Κορέα, συμπεριλαμβανομένων των Travis Scott, Cardi B, Chris Brown, Jay Park, BiBi, Jessi και Big Naughty, όλοι μαζί στο Legend. Χώρος Siam Pattaya ακριβώς στην Πατάγια.

Από το ντεμπούτο του στη Φλόριντα το 2015, το Rolling Loud έχει γίνει παγκόσμια αίσθηση καθώς έχει προσελκύσει τεράστιο πλήθος άνω των 200,000 ατόμων. Με ερμηνείες από μερικούς από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους ράπερ στη βιομηχανία, η εκδήλωση έχει γίνει ένα θέαμα που πρέπει να δουν οι οπαδοί της hip-hop σε όλο τον κόσμο.

Είτε βρίσκεστε είτε όχι στην Πατάγια, το Rolling Loud Thailand 2023 είναι μια εκδήλωση που απλά δεν μπορείτε να χάσετε. Αυτό το φεστιβάλ πρόκειται να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα της χρονιάς μαζί με το Songkran Festival. Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγιά σας για τις 13-15 Απριλίου και ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη hip-hop υπερβολή στην Ταϊλάνδη!

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ή πατήστε εδώ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.