Pattaya Watchdog Group παροτρύνει τους ανθρώπους να το πάρουν χαλαρά με το πιτσίλισμα νερού και να έχουν ένα παραδοσιακό μόνο Songkran

Πατάγια -

Η σελίδα Pattaya Watchdog στο Facebook προέτρεψε τους ανθρώπους να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με το πιτσίλισμα νερού σε άλλους κατά τη διάρκεια του επερχόμενου Φεστιβάλ Songkran, αναφέροντας ότι δεν θέλουν όλοι να βραχούν.

Pattaya Watchdog είπε σε μια ανάρτηση στο Facebook στις 22 Μαρτίου ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στην πολιτιστική πλευρά του Songkran, η οποία όχι μόνο περιλαμβάνει παιχνίδι με νερό και πάρτι, αλλά και αξιοποίηση, επίσκεψη σε ναούς, καθαρισμό των σπιτιών τους και επίσκεψη και σεβασμό στους ηλικιωμένους.

Είπαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου πλήρους Songkran το 2019, πολλοί άνθρωποι έστησαν δοχεία νερού στο Beach Road μπροστά από μπαρ και προκάλεσαν ταλαιπωρία σε ορισμένους ανθρώπους που έπρεπε να πάνε στη δουλειά τους πιτσίζοντας νερό. «Αυτοί οι απατεώνες έμοιαζαν σαν να διασκέδαζαν καταστρέφοντας τη μέρα των άλλων», ανέφερε η σελίδα.

Το Songkran ακυρώθηκε πλήρως το 2020 και επιτρέπονταν μόνο παραδοσιακές δραστηριότητες το 2021 και το 2022 με όλα τα φεστιβάλ, τα πάρτι, τις συναυλίες και το πιτσίλισμα νερού να έχουν απαγορευτεί. Φέτος, ωστόσο, με την υποχώρηση της πανδημίας του Covid-19, οι αρχές είπαν ότι τα λεγόμενα «διασκεδαστικά» μέρη του Songkran θα επιτραπούν για άλλη μια φορά.

Όσο για τους ξένους, η σελίδα συνέχισε λέγοντας ότι πολλοί έχουν παρερμηνεύσει την έννοια του Songkran και επικεντρώθηκαν μόνο στο πιτσίλισμα νερού, το ποτό και το πάρτι. Μερικοί τουρίστες ετοίμασαν δεξαμενές νερού στα κτίριά τους και ψέκαζαν με νερό τους περαστικούς στο δρόμο και γελούσαν σαν να ήταν αστείο.

Αυτοί οι άνθρωποι ενεργούσαν με άτακτο και δυνητικά επιβλαβή τρόπο, ειδικά αν οδηγούσαν εκείνοι που τους πιτσίλισαν. Το όχημά τους θα μπορούσε να γλιστρήσει στο νερό και να συντριβεί, προειδοποίησε η σελίδα.

«Το Songkran ενσωματώνει το να ρίχνουν νερό στα χέρια αξιοσέβαστων ηλικιωμένων και όχι να ρίχνουν νερό ο ένας στον άλλο για πλάκα. Είναι μια παράδοση που δείχνει σεβασμό και δεν προορίζεται να δημιουργήσει σύγκρουση», δήλωσε η PattayaWatchdog.

Οι απαντήσεις στην ανάρτηση ήταν ανάμεικτες, σημειώνει το TPN media, με πολλούς να αμφιβάλλουν ότι κάποιος θα ακολουθούσε το αίτημα και άλλους να λένε ότι μετά από τρία χρόνια απαγόρευσης του Songkran οι άνθρωποι χρειάζονταν την ευκαιρία να το αφήσουν ελεύθερο. Πολλοί επίσης συμφώνησαν και πρότειναν τα πάντα, από άμεσες απαγορεύσεις ρίψης νερού παντού μέχρι υδάτινες ζώνες ή παιχνίδι μόνο μίας ημέρας, στις 19. Ωστόσο, πολλοί παραδέχτηκαν επίσης ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο να εφαρμοστεί σωστά.

Η πόλη Pattaya δεν έχει απαντήσει στην ανάρτηση και φαίνεται απίθανο με βάση το ποσό των δολαρίων τουρισμού που δημιουργεί η εκδήλωση ότι τυχόν προτάσεις για ένα παραδοσιακό μόνο Songkran θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.