Ξένος άνδρας που πιάστηκε στην κάμερα να φαίνεται να κλέβει χρήματα από το περίπτερο ανταλλαγής Pattaya

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη σε πλάνα CCTV να φαίνεται να κλέβει χρήματα από έναν θάλαμο ανταλλαγής στην Πατάγια.

Ο ιδιοκτήτης του θαλάμου ανταλλαγής κ. Kietisak Meeboon, 36 ετών, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης Pattaya με αποδεικτικά στοιχεία βίντεο CCTV την Παρασκευή (24 Μαρτίουth).

Είπε στην αστυνομία ότι το πρωί της 24ης Μαρτίου στις 8:00 π.μ. ανακάλυψε ότι ένα κουτί νομισμάτων είχε εξαφανιστεί από τον θάλαμο ανταλλαγής του στο North Pattaya Second Road.

Έλεγξε πλάνα CCTV προτού διαπιστώσει ότι ένας άνδρας αλλοδαπός είχε χτυπήσει το παράθυρο του θαλάμου πριν ανοίξει η ανταλλαγή. Όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν κανείς εκεί μέσα, άνοιξε το ξεκλείδωτο παράθυρο πριν κλέψει το κουτί των νομισμάτων γύρω στις 7:00 π.μ. Μέσα στο κουτί υπήρχαν περίπου 800 μπατ σε νομίσματα.

Ο κ. Kietisak είπε στο Pattaya News ότι θέλει η αστυνομία να εντοπίσει γρήγορα τον ύποπτο αλλοδαπό το συντομότερο δυνατό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.