Το Μουσικό Φεστιβάλ Pattaya πλησιάζει στο τέλος του, θεωρείται ως σημαντική επιτυχία για την πόλη

Πατάγια, Ταϊλάνδη –

Μετά από τέσσερα Σαββατοκύριακα από μια ποικιλία καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, το φεστιβάλ μουσικής Pattaya που διαρκεί ένα μήνα ολοκληρώθηκε από απόψε, 25 Μαρτίου 2023.

Η εκδήλωση είδε δεκάδες συγκροτήματα σε πολλές τοποθεσίες σε όλη την Πατάγια να εμφανιστούν σε μεγάλα πλήθη, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή μακράν για το ταϊλανδικό συγκρότημα Paper Planes, του οποίου το τραγούδι Bad Boy έχει καταιγίσει τη νεολαία του Βασιλείου.

Οι αξιωματούχοι της πόλης της Pattaya επαίνεσαν την εκδήλωση λέγοντας ότι βοήθησε στην προώθηση του τουρισμού, ειδικά του εσωτερικού, και προσέλκυσε δεκάδες χιλιάδες τουρίστες στην περιοχή για καλλιτέχνες όπως οι Paper Planes, Big Ass, 1Mill, Bear Knuckle και πολλοί άλλοι. Αυτό το φεστιβάλ Pattaya City επέλεξε μια ευρύτερη ποικιλία μουσικής σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Pattaya Poramese Ngampiches, συμπεριλαμβανομένων των Mor Lam, Jazz, Easy Listening, EDM και άλλα στυλ που δεν αντιπροσωπεύονταν πάντα, καθώς και το ραπ και το ροκ.

Ποτέ όμως κάποιος για να ξεκουραστεί, Η Πατάγια ετοιμάζεται για ένα πολιτιστικό φεστιβάλ το επόμενο Σαββατοκύριακο για το οποίο μπορείτε να μάθετε εδώ.

Και σε μόλις τρεις εβδομάδες είναι το μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ της Pattaya και το πρώτο σε τέσσερα χρόνια, το Songkran, το Φεστιβάλ Νερού και το Ταϊλανδέζικο Νέο Έτος. Αυτό θα δει επίσης το Rolling Loud, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό φεστιβάλ hip-hop στον κόσμο, να έρθει στην Pattaya.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/