Μεθυσμένος Δανός στην Πατάγια φέρεται να αρνείται να πληρώσει για κεμπάπ και επιτέθηκε σε γυναίκα ιδιοκτήτρια

Πατάγια -

Ένας αλλοδαπός άνδρας που πιστεύεται ότι ήταν μεθυσμένος επιτέθηκε σε γυναίκα ιδιοκτήτρια κεμπάπ στην Πατάγια. Το θύμα είπε ότι ο δράστης αρνήθηκε να πληρώσει για το φαγητό που είχε παραγγείλει.

Η αστυνομία έσπευσε να σταματήσει μια συμπλοκή που ξέσπασε στη μέση της Πατάγια κοντά στο ξενοδοχείο Flipper House νωρίς σήμερα το πρωί, 24 Μαρτίου. Στις 2 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν έναν αλλοδαπό άνδρα τον οποίο περιέγραψαν ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και απογοητευμένος.

Ο άνδρας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως Μάρτιν με δανική υπηκοότητα, έκοψε το πουκάμισό του από μια γυναίκα ιδιοκτήτρια κεμπάπ, την κ. Thanita Panwai. Η 44χρονη γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι έπρεπε να τραβήξει το πουκάμισό του για να τον αποτρέψει από το να τραπεί σε φυγή αφού της πέταξε ένα μπουκάλι κέτσαπ και τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Η Θανίτα υπέστη οιδήματα στο πρόσωπο. Ισχυρίστηκε ότι ο Μάρτιν της επιτέθηκε ξαφνικά όταν του ζήτησε να πληρώσει για τα τρία κεμπάπ που είχε παραγγείλει. Το φαγητό κόστιζε μόνο 210 μπατ και ο αλλοδαπός φέρεται να εξαγριώθηκε με την τιμή και χτύπησε το θύμα στο πρόσωπο σύμφωνα με την ίδια.

Επιπλέον, ενώ η αστυνομία ερευνούσε το περιστατικό, ο Δανός έπεσε κρυφά στη γυναίκα ακριβώς μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, αφού την τράβηξε από τα μαλλιά και της έσπασε το κεφάλι σε έναν στύλο. Ο Μάρτιν συνελήφθη αμέσως και αργότερα μπήκε στη φυλακή για την θρασύδειλη συμπεριφορά του.

Η αστυνομία είπε ότι σχεδίαζε να συλλάβει τον άνδρα μέχρι να ξεσηκωθεί. Οι αστυνομικοί έδωσαν επίσης εντολή στην Θανίτα να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο για έλεγχο του σώματός της και λήψη εγγράφων προκειμένου να ασκήσει δίωξη εναντίον του άνδρα.

Όσο για τον ύποπτο, αρνήθηκε να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης και χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία ως μη συνεργάσιμος.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.