Ρυμουλκούμενο φορτηγό βυθίζεται από τον υπερυψωμένο δρόμο στην Μπανγκόκ, ο οδηγός σκοτώθηκε

Μπανγκόκ -

Ένα ρυμουλκούμενο φορτηγό την Πέμπτη έπεσε κατά λάθος από έναν υπερυψωμένο δρόμο στην Μπανγκόκ και καταπλάκωσε τον οδηγό μέχρι θανάτου.

Στις 23 Μαρτίου, γύρω στις 2:30 μ.μ., η Αστυνομία Εθνικής Οδού έλαβε μια αναφορά για ένα ατύχημα με φορτηγό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που είχε πέσει από την υπερυψωμένη διάβαση Thap Chang, που συνδέει τη διαδρομή 9 του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Prawet της Μπανγκόκ.

Το φορτηγό είχε ανατραπεί και είχε μπλοκάρει τη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών Thap Chang και Lat Krabang. Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα συνεργεία διάσωσης για να βοηθήσουν τον άγνωστο τραυματία οδηγό του φορτηγού. Ωστόσο, οι προσπάθειές τους απέβησαν άκαρπες και ο οδηγός πέθανε τραγικά στο σημείο πριν μεταφερθεί στο ιατροδικαστικό της αστυνομίας.

Αργότερα, ο Αστυνομικός Σταθμός 2 της Εθνικής Οδού, μαζί με οκτώ άλλες μονάδες της Αστυνομίας Αυτοκινητοδρόμων, επιχείρησαν από κοινού να απομακρύνουν το φορτηγό από τη σιδηροδρομική γραμμή. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου μεγέθους του φορτηγού μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και της σημαντικής ποσότητας ρούχων μέσα στο κοντέινερ, η διαδικασία απομάκρυνσης των συντριμμιών πέρασε με δυσκολίες και προκλήσεις.

Ο Αστυνομικός Σταθμός 2 της εθνικής οδού δήλωσε ότι εξέτασε το βίντεο CCTV του ατυχήματος και διαπίστωσε ότι ο οδηγός δεν έσπευσε γρήγορα. Αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος για να αποτρέψουν πιθανή μελλοντική επανάληψη.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.