Γυναίκες της Ταϊλάνδης και της Κίνας τραυματίστηκαν σοβαρά σε πυροβολισμούς στην Πατάγια, συνελήφθη ύποπτος

Πατάγια -

Δύο γυναίκες πυροβολήθηκαν, η μία στο μάγουλο, αφού βγήκαν από μια παμπ στην Πατάγια χθες το βράδυ σε έναν βάναυσο πυροβολισμό. Η αστυνομία πίστευε ότι ο δράστης πυροβόλησε λάθος ανθρώπους.

Η άγρια ​​επίθεση σημειώθηκε κοντά στην είσοδο του Soi Chaloem Phrakiat 4/1 της Pattaya στις 02:10 τα ξημερώματα σήμερα, 24 Μαρτίου. Οι διασώστες της Sawang Boriboon βοήθησαν δύο γυναίκες που είχαν πυροβοληθεί ενώ οδηγούσαν στο σπίτι τους τη Mercedes-AMG, δηλαδή την κα Nippawan Vola, 26 ετών, και την Κινέζα φίλη της, κα Li Xinying, 24 ετών.

Σύμφωνα με τους διασώστες, ο Nippawan, ένας υπήκοος Ταϊλάνδης, δέχθηκε πυροβολισμό στο μάγουλο, ενώ ο Xinying πυροβολήθηκε στον αριστερό καρπό. Η αστυνομία της Πατάγια είπε στο The Pattaya News ότι η Mercedes των θυμάτων είχε πολλές τρύπες από σφαίρες και ότι βρήκε έξι οβίδες 9 χιλιοστών στο σημείο του συμβάντος. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Pattaya Memorial για άμεση ιατρική φροντίδα.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και έμαθε ότι τα θύματα είχαν μόλις φύγει από μια παμπ με το όνομα Ying Club στο Soi Chaloem Phrakiat 4/1. Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν τον χώρο και ζήτησαν στοιχεία από το προσωπικό του, για τα οποία τους είπαν ότι ένας μικρός καβγάς ξέσπασε νωρίτερα στην παμπ.

Οι υπάλληλοι είπαν ότι αφορούσε μια ομάδα ντόπιων εφήβων και μια άλλη ομάδα Κορεατών πελατών. Οι δύο ομάδες μάλωναν όταν οι φίλοι τους μπήκαν κατά λάθος μεταξύ τους. Οι γυναίκες, εν τω μεταξύ, ήταν απλώς τακτικοί πελάτες χωρίς ομάδα που δεν δημιουργούσε κανένα απολύτως πρόβλημα. Η συμπλοκή διευθετήθηκε χωρίς βία, σύμφωνα με το προσωπικό.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες βγήκαν κατά σύμπτωση από την παμπ την ίδια στιγμή με τα θύματα. Οι Κορεάτες πελάτες έστριψαν αριστερά ενώ οι γυναίκες δεξιά. Οι υπάλληλοι είπαν ότι θυμήθηκαν τους ντόπιους έφηβους που έστριψαν δεξιά και λίγο μετά, άκουσαν πολλούς πυροβολισμούς. Η αστυνομία πίστευε ότι οι ύποπτοι μπορεί να πυροβόλησαν λάθος άτομα.

Σήμερα, 24 Μαρτίου, η αστυνομία της Pattaya μπόρεσε γρήγορα να συλλάβει έναν ένοπλο, τον κ. Nopporn Inpom, 29 ετών. Ο ύποπτος είχε διαφύγει στην επαρχία Sukhothai και συνελήφθη με ένα πιστόλι των 9 mm. Τον πήγαν πίσω στην Πατάγια για ανάκριση. Αρχικά, φέρεται να ομολόγησε ότι πυροβόλησε τα θύματα, ισχυριζόμενος ότι πυροβόλησε λάθος ανθρώπους.

Ο ένοπλος αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση, αναμένοντας τη νομική διαδικασία.

Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Bangkok-Pattaya και φέρεται να έχουν βελτιωθεί από την προηγούμενη επικίνδυνη κατάστασή τους.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.