Δύο κάτοικοι της Πατάγια τραυματίστηκαν σοβαρά σε σύγκρουση μοτοσικλέτας

Πατάγια -

Δύο κάτοικοι της Πατάγια μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο σήμερα το πρωί μετά από σύγκρουση μεταξύ των οχημάτων τους σε δρόμο στη Νότια Πατάγια.

Στις 03:30 π.μ., 23 Μαρτίου, οι υπηρεσίες διάσωσης Sawang Boriboon βοήθησαν δύο άγνωστα θύματα τροχαίων ατυχημάτων στη Νότια Πατάγια. Τα άγνωστα θύματα, ένας ηλικιωμένος και ένας έφηβος, τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο ηλικιωμένος που οδηγούσε μια μαύρη μοτοσικλέτα Yamaha M-Slaz με κάποιο τρόπο παγιδεύτηκε το κεφάλι του κάτω από ένα σεντάν. Ο έφηβος που οδήγησε ένα γκρι Honda Wave μόλις και μετά βίας ανέπνεε καθώς βρισκόταν κοντά στο δρόμο.

Οι δυο τους μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο από διασώστες. Ένας οδηγός σεντάν, ο κ. Komkyou Sida, 34, είπε στο The Pattaya News ότι είδε και τα δύο θύματα να προσπαθούν να προσπεράσουν το ένα το άλλο. Στη συνέχεια, τα μηχανάκια τους συγκρούστηκαν ξαφνικά και έπεσαν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του. Ο ηλικιωμένος γλίστρησε κάτω από το αυτοκίνητο και κόλλησε εκεί.

Οι δυο τους αναρρώνουν σε τοπικό νοσοκομείο. Η αστυνομία της Πατάγια εξετάζει πλάνα CCTV για να βρει την ακριβή αιτία της σύγκρουσης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.