Δύο κάτοικοι της Πατάγια τραυματίστηκαν σε επίθεση με βόμβα στο πινγκ πονγκ

Πατάγια -

Δύο γυναίκες από την Πατάγια τραυματίστηκαν όταν μια ομάδα έφηβων μοτοσικλετιστών τους πέταξε μια βόμβα πινγκ πονγκ γύρω στη 1 π.μ. σήμερα το πρωί, 23 Μαρτίου.

Τα θύματα, η κα Nantawan Kosakun, 30 ετών, και η κα Saowalak Kanpratuyod, 20 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά από την έκρηξη. Τους βοήθησαν οι διασώστες Sawang Boriboon και η αστυνομία της Pattaya.

Οι δυο τους δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι ενώ πήγαιναν με τις μοτοσυκλέτες τους στο σπίτι στην οδό Sukhumvit στη Βόρεια Πατάγια, όταν μια ομάδα περίπου 10 εφήβων με πέντε μοτοσικλέτες τους πλησίασε και τους πέταξε μια βόμβα πινγκ πονγκ χωρίς λόγο, προκαλώντας ελαφρούς τραυματισμούς στα πόδια τους.

Μετά το περιστατικό, η ομάδα των υπόπτων έφυγε για λίγο αλλά σύντομα επέστρεψε και κρότησε ένα όπλο. Μια άγνωστη γυναίκα στη βίαιη ομάδα φώναξε ότι θα πυροβολήσουν τα θύματα, αλλά ευτυχώς δεν το έκαναν. Η ομάδα διέφυγε ξανά πριν φτάσει η αστυνομία.

Η αστυνομία της Πατάγια εργάζεται για τον εντοπισμό των υπόπτων και τα θύματα ισχυρίζονται ότι δεν γνώριζαν ποιοι ήταν οι ύποπτοι και δεν είχαν προβλήματα με κανέναν. Η αστυνομία της Πατάγια εξετάζει την όλη κατάσταση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.