Ο ιστορικός αγώνας του Ασιατικού Κυπέλλου Μπιτς Ποδοσφαίρου της Ταϊλάνδης AFC ολοκληρώνεται μετά την ήττα από τα ΗΑΕ

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το πρώτο ταξίδι της Ταϊλάνδης στους προημιτελικούς του AFC Beach Soccer Asian Cup, ένα κατόρθωμα που έγινε ως οικοδεσπότες της φετινής διοργάνωσης, έφτασε στο τέλος της, αλλά η ομάδα έφυγε με το κεφάλι ψηλά και τους προπονητές της περήφανους για τα επιτεύγματά της.

Το Κύπελλο, στο οποίο οι τρεις κορυφαίες ομάδες περνούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπιτς Ποδοσφαίρου της FIFA, τρέχει στην παραλία Jomtien κοντά στο Soi 12 την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή Pattaya.

Η Ταϊλάνδη έπαιξε μια σκληρή ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων το βράδυ της Τετάρτης, 22 Μαρτίου, στις 630 μ.μ. μπροστά σε κοινό, αλλά παρά την έντονη ενθάρρυνση των οπαδών της πόλης, ηττήθηκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι με 2-4.

Παρά την απώλεια αυτή, οι παίκτες και η ομάδα δήλωσαν σε σχετικά μέσα μετά τον αγώνα ότι ήταν περήφανοι που έφτασαν μέχρι εκεί και ανυπομονούσαν για το μέλλον. Ευχαρίστησε επίσης τους χιλιάδες οπαδούς τους που γέμισαν το γήπεδο για κάθε παιχνίδι τους την περασμένη εβδομάδα.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εν τω μεταξύ, πηγαίνουν στους Ημιτελικούς για να αντιμετωπίσουν την απειλή μιας ισχυρής ομάδας του Ιράν που κέρδισε το Μπαχρέιν με 10-0 το ίδιο βράδυ. Το άλλο σετ των αμφισβητιών των Ημιτελικών θα αποφασιστεί σήμερα, 23 Μαρτίου 2023. Η υπεράσπιση της πρωταθλήτριας Ιαπωνίας ευνοείται σε μεγάλο βαθμό έναντι του Κουβέιτ. Το άλλο παιχνίδι των προημιτελικών είναι η Κίνα εναντίον του Ομάν.

Οι σημερινοί αγώνες ξεκινούν στις 630 μ.μ. και είναι δωρεάν για είσοδο, αλλά πρώτα έρχονται και σερβίρονται πρώτοι.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/