Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνεχίζει την καταστολή της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών με επιδρομές και συλλήψεις στο Buriram και άλλα

Μπουριράμ -

Αξιωματούχοι έκαναν έφοδο σε ένα εστιατόριο/μπαρ στο Buriram, όπου φέρεται να αποκάλυψαν δύο ανήλικους και δύο γυναίκες συνελήφθησαν αλλού στην Ταϊλάνδη για φερόμενη διαδικτυακή σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών.

Η Διεύθυνση Καταπολέμησης της Εμπορίας Προσώπων (ATPD Police) είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι την Τετάρτη (22 Μαρτίουnd) συνέλαβαν την κ. Tuenjai 'Kukkik' Thamprakoan, 35 ετών σε ένα εστιατόριο στο Mueang Buriram.

Τέσσερις έφηβες ηλικίας δεκαέξι έως δεκαεπτά ετών βρέθηκαν να εξυπηρετούν πελάτες στο εστιατόριο. Ο Tuenjai κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, λειτουργία χώρου χωρίς άδεια (πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια) και επιτρέποντας σε υπαλλήλους κάτω των 18 ετών να εργάζονται σε χώρο που πουλά αλκοόλ.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ATPD είπε επίσης στα μέσα ενημέρωσης TPN ότι δύο γυναίκες συνελήφθησαν αλλού για φερόμενη συμμετοχή σε διαδικτυακή σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών.

Η κυρία Kanjanee, 31 ετών, συνελήφθη στο Ratchaburi και η κ. Thanyaphon, 35 ετών, συνελήφθη στο Sadao Immigration στη Songkhla. Κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υπηρεσίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών. Η κ. Thanyaphon παραδέχτηκε την κατηγορία, αλλά η κα Kanjanee εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία.

Η σύλληψη των δύο γυναικών έγινε αφότου η αστυνομία ATPD διέσωσε έφηβες ηλικίας 15 έως 18 ετών σε πολλές επαρχίες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης. Διαπίστωσαν ότι αυτοί οι έφηβοι πείστηκαν/καλλωπίστηκαν να εμπλακούν σε σεξουαλική εκμετάλλευση στο διαδίκτυο από αυτούς τους δύο υπόπτους.

Αυτά τα παιδιά λάμβαναν 700 μπατ έως 900 μπατ από κάθε φορά που εξυπηρετούσαν πελάτες. Οι δύο ύποπτοι έλαβαν 700 μπατ έως 1,000 μπατ για την προμήθεια τους.

Όλοι οι ύποπτοι ήταν υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.