Η αστυνομία της Πατάγια αποκαλύπτει κρυφή κρυφή όπλα σε ηλεκτρικό κουτί

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια ανακάλυψε πολλά ξίφη κρυμμένα σε ένα ηλεκτρικό κουτί διασταύρωσης δρόμου χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έντονη καταστολή παράνομων αντικειμένων στην παραλία όταν συνάντησαν αυτή την απροσδόκητη ανακάλυψη.

Η αστυνομία της Πατάγια διεξάγει πόλεμο ενάντια σε κάθε είδους παράνομες δραστηριότητες σε όλη την πόλη. Χθες το βράδυ στις 11:30 μ.μ., οι αξιωματικοί ανακάλυψαν κάτι που φαινόταν να είναι ένα κρυμμένο οπλοστάσιο σπαθιών στο ηλεκτρικό κουτί μιας πόλης που βρίσκεται κοντά στην παραλία Πατάγια.

Μέσα στο κουτί ήταν κρυμμένα τρία ξίφη, ένα μαχαίρι και ένα δρεπάνι. Προφανώς, κανείς δεν εμφανίστηκε για να διεκδικήσει την κατοχή των όπλων, αλλά η αστυνομία συνέλαβε μια ομάδα ύποπτων εφήβων που κάθονταν κοντά στο κουτί για ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα. Τα όπλα κατασχέθηκαν και κρατήθηκαν στο σταθμό.

Η αστυνομία είπε στο The Pattaya News ότι θα συνεχίσει αυτή την έντονη καταστολή καθημερινά, η οποία περιελάμβανε επίσης τυχαίες επιθεωρήσεις σε τουριστικά σημεία για να αυξήσει την εμπιστοσύνη στους τουρίστες που έχουν ταξιδέψει στην Πατάγια για να χαλαρώσουν.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.