Η Pattaya θα πραγματοποιήσει το πολιτιστικό φεστιβάλ στην παραλία Pattaya από την 1η έως τις 2 Απριλίου

Πατάγια -

Το Πολιτιστικό Συμβούλιο της Pattaya, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Γραφείο της επαρχίας Chonburi και της πόλης Pattaya, ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα πρωτοβουλία για την προβολή και τη διατήρηση της ταϊλανδικής κληρονομιάς.

Το έργο, με τίτλο «Transmit, Promote, and Preserve Thai Cultural Heritage», θα πραγματοποιηθεί την 1η και 2α Απριλίου 2023, στην παραλία Pattaya.

Το έργο στοχεύει να τιμήσει την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Maha Chakri Sirindhorn, η οποία είναι μια υποδειγματική προσωπικότητα στη διατήρηση του πολιτισμού και της κληρονομιάς της Ταϊλάνδης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες, όπως εκθέσεις, ζωντανές επιδείξεις και παραστάσεις, αναδεικνύοντας τις διαφορετικές πτυχές των τεχνών και του πολιτισμού της Ταϊλάνδης.

Στη συνεδρίαση του συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου, προήδρευσαν ο κ. Poramase Ngampiches, δήμαρχος της Pattaya, και ο κ. Mana Yapakum, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συμβουλίου της Pattaya. Στη συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι από διάφορα τμήματα για να συζητήσουν τις προετοιμασίες για την επερχόμενη εκδήλωση.

Ο Poramase είπε ότι το φεστιβάλ στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο της Ταϊλάνδης για τη σημασία της διατήρησης και της προώθησης της ταϊλανδικής κληρονομιάς. Αυτή η πρωτοβουλία επιδιώκει να εμπνεύσει τη νεότερη γενιά να εκτιμήσει τη μοναδική ομορφιά της κουλτούρας της Ταϊλάνδης και να τη μεταδώσει στις μελλοντικές γενιές.

Μέσω της προβολής και της μετάδοσης της ταϊλανδικής κληρονομιάς, η εκδήλωση ελπίζει επίσης να εμπνεύσει μια νέα αίσθηση εκτίμησης και κατανόησης μεταξύ των επισκεπτών σχετικά με την αξία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Αυτή η εκδήλωση θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ντόπιους και τους τουρίστες να γνωρίσουν την ποικιλομορφία και τον πλούτο της κουλτούρας της Ταϊλάνδης.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.