Νέα εμπόδια κυκλοφορίας στο Walking Street της Pattaya προκαλούν ανησυχία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Η Pattaya City εγκατέστησε πρόσφατα φραγμούς κυκλοφορίας στο Walking Street στο πλαϊνό sois μετά από μια πρόσφατη συνάντηση για να περιορίσει τον αριθμό των μοτοσικλετών και των πωλητών ποδηλάτων στο δρόμο τη νύχτα.

Πρώτον, μπορείτε να διαβάσετε για την πρόσφατη συνάντηση και τις αποφάσεις που ελήφθησαν εδώ.

Τα νέα εμπόδια, τα οποία μπορούν να ξεκλειδωθούν και να ανοίξουν, έχουν σκοπό να εμποδίσουν τους οδηγούς ταξί μοτοσικλετών και τους πωλητές τροφίμων να οδηγούν στον κεντρικό πεζόδρομο, αφού αυτός κλείνει στην κυκλοφορία κάθε βράδυ από τις 7:00 μ.μ. περίπου. Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα πρόσφατα ήταν οι οδηγοί μοτοσυκλετών, κυρίως ταξί, που μπήκαν στο δρόμο παρά τους κανόνες και τους κανονισμούς και έσκαγαν μέσα από πλήθη πεζών, πιθανός κίνδυνος για πολλούς. Ως εκ τούτου, οι νέες πύλες εγκαταστάθηκαν πρόσφατα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία, οι νέες πύλες προκαλούν επίσης προβλήματα στους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και στην προσβασιμότητα στο δρόμο καθώς και στην είσοδο σε πολυσύχναστα πλαϊνά sois με πολλές επιχειρήσεις όπως το Soi 15.

Όπως σημειώθηκε, οι αρμόδιοι αξιωματικοί επιβολής του νόμου μπορούν να ξεκλειδώσουν τις πύλες για να επιτρέψουν τη διέλευση, αλλά οι ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων ανέφεραν στο Pattaya News ότι αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί στην πράξη. Σύμφωνα με το ανώνυμο άτομο που υπέβαλε αυτή τη φωτογραφία στο The Pattaya News, ο συγκεκριμένος χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου δυσκολεύτηκε να αποκτήσει πρόσβαση και μάλιστα φέρεται να του είπαν να πάει σε μια διαφορετική είσοδο - μια δύσκολη αποστολή για ένα άτομο με αναπηρία.

Τι γνώμη έχετε για τις νέες πύλες; Πώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τόσο για να σταματήσουν την κυκλοφορία αυτοκινήτων στο δρόμο τη νύχτα, αλλά και να μην μπλοκάρουν άτομα με αναπηρία;

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/