Πτώμα μεγάλης χελώνας που βρέθηκε σε παραλία της Πατάγια

Πατάγια -

Ένα πτώμα θαλάσσιας χελώνας βρέθηκε σε παραλία της Πατάγια. Αναμενόταν να είναι τουλάχιστον 40-50 ετών.

Οι τουρίστες εντόπισαν το κουφάρι κοντά στο Soi Phratamnak 4 της Pattaya στις 3:30 π.μ. σήμερα, 21 Μαρτίου. Επικοινώνησαν με τις αρχές για να έρθουν να δουν το ζώο.

Η χελώνα έχει πλάτος 80-90 cm και μήκος 100-120 cm από το κεφάλι μέχρι την ουρά. Ζυγίζει περίπου 60 κιλά και αναμένεται να είναι τουλάχιστον 40-50 ετών, είπαν οι αρχές στο The Pattaya News. Το σφάγιο αποσυντίθεται και μπορεί να είναι νεκρό για περίπου 2-3 ​​ημέρες.

Μια τουρίστρια από την Ταϊλάνδη, η κα Nittaya Thongbang, που έπεσε πάνω στη χελώνα, είπε στο The Pattaya News ότι παρατήρησε τη χελώνα ξαπλωμένη στην παραλία και αρχικά χάρηκε που είδε ένα τόσο μεγάλο ζώο. Ωστόσο, όταν το πλησίασε, κατάλαβε αμέσως ότι ήταν νεκρό από τη μυρωδιά του.

Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων αφαίρεσε το κουφάρι από την παραλία και το μετέφερε στις εγκαταστάσεις του για περαιτέρω έλεγχο της αιτίας θανάτου του.

Μια μικρότερη νεκρή θαλάσσια χελώνα αναφέρθηκε από αναγνώστη του Pattaya News στην παραλία Jomtien την περασμένη εβδομάδα και τελικά απομακρύνθηκε και από τις αρχές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.