Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O-Cha γιορτάζει τα 69α γενέθλιά του

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O-Cha γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του σήμερα, 21 Μαρτίου 2023.

Η περίσταση χαρακτηρίστηκε κυρίως από τη δουλειά ως συνήθως στην Μπανγκόκ και ο πρωθυπουργός είπε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι εστίασε στην επερχόμενη προεκλογική εκστρατεία.

Οι εκλογές στην Ταϊλάνδη έχουν προγραμματιστεί για τον Μάιο και ο Πρωθυπουργός ελπίζει να διατηρήσει την έδρα του, η οποία θα βασίζεται σε βουλευτές και δεν θα ψηφιστεί άμεσα, αλλά ορισμένες δημοσκοπήσεις έχουν δείξει μεγάλη δημοτικότητα για το Prayut.

Ο στρατηγός Prayut ήταν επικεφαλής με τον ένα ή τον άλλο τρόπο από τότε που ανέλαβε την εξουσία με πραξικόπημα το 2014 και αργότερα εξελέγη πρωθυπουργός. Έχει αποτελέσει εδώ και καιρό αντικείμενο διαφόρων διαμαρτυριών και επικρίσεων, αλλά έχει και το μερίδιο των υποστηρικτών του.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/