Στην Πατάγια για τα τέλη Μαρτίου 2023; Μην χάσετε το Jannaat Nightclub

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Ο Μάρτιος του 2023 ολοκληρώνεται με δύο μεγάλα φεστιβάλ πόλεων, το τέλος του μουσικού φεστιβάλ τεσσάρων εβδομάδων και το Φεστιβάλ Eastern Economic Corridor, και τα δύο στην παραλία Pattaya.

Εάν σκοπεύετε να το επισκεφτείτε κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής χρονικής περιόδου, ωστόσο, τι καλύτερος τρόπος για να περάσετε καλά αφού ελέγξετε αυτές τις ημερήσιες και νωρίς βραδινές εκδηλώσεις από το να επισκεφτείτε τους φίλους μας στο νυχτερινό κλαμπ Jannaat της Pattaya για να φωτίσετε τη νύχτα!

Το Jannaat βρίσκεται περίπου στη μέση της Walking Street στη Νότια Πατάγια και σας φέρνει το πάρτι κάθε βράδυ. Με φανταστικούς DJs, φωτισμούς, σόου με χορό της κοιλιάς και ατμόσφαιρα είναι το τέλειο μέρος για να γιορτάσετε τις διακοπές σας. Το Jannaat καλωσορίζει κόσμο από παντού!

Ανοιχτά κάθε βράδυ μέχρι αργά, μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για το τραπέζι σας για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε την καλύτερη τοποθεσία καλώντας στο +917893806821 ή στέλνοντας μήνυμα στο Facebook τους κάνοντας κλικ ή πατώντας εδώ.

Έχουν επίσης ένα εξαιρετικό Instagram για να παρακολουθούν όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν που μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ.

Γνωρίζατε ότι κάνουν επίσης πάρτι στην πισίνα και τα γιοτ; Επικοινωνήστε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες και θα σας δούμε σύντομα στο Jannaat για μια νύχτα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Το προηγούμενο είναι ένα χορηγούμενο μήνυμα.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/