Οι μεγαλύτερες ιστορίες της Pattaya από την περασμένη εβδομάδα: Νεαρή γυναίκα βυθίζεται μέχρι θανάτου, άνδρας επιτίθεται βίαια σε εργαζόμενους σε καταστήματα ψιλικών και πολλά άλλα

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στις περιοχές μας, Πατάγια και Τσονμπούρι, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 13 Μαρτίου έως την Κυριακή 20 Μαρτίου 2023.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

1. Νεαρή γυναίκα βυθίζεται μέχρι θανάτου από διαμέρισμα στην Πατάγια, η αιτία παραμένει μυστηριώδης

Η γυναίκα φέρεται να έτρεξε από το μπάνιο στο μπαλκόνι και πήδηξε, σύμφωνα με την αδερφή της και τον αλλοδαπό φίλο της αδερφής. Η αστυνομία εξακολουθούσε να εξετάζει την υπόθεση.

Νεαρή γυναίκα βυθίζεται μέχρι θανάτου από διαμέρισμα στην Πατάγια, η αιτία παραμένει μυστηριώδης

2. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της Walking Street και οι αξιωματούχοι της πόλης πραγματοποιούν μεγάλη συνάντηση για διάφορα θέματα

Η μεγαλύτερη αλλαγή θα δει μειωμένα ταξί μοτοσικλετών στην κεντρική Walking Street για να σταματήσουν πιθανά προβλήματα με τους πεζούς.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της Walking Street και οι αξιωματούχοι της πόλης πραγματοποιούν μεγάλη συνάντηση για διάφορα θέματα

3. Υποτιθέμενος Νιγηριανός ρομαντικός απατεώνας συνελήφθη στην Πατάγια

Ο ύποπτος είπε στο The Pattaya News μέσω των social media ότι δεν συμμετείχε στην απάτη και μπορούσε να αποδείξει την αθωότητά του.

Υποτιθέμενος Νιγηριανός ρομαντικός απατεώνας συνελήφθη στην Πατάγια

4. Άνδρας επιτίθεται και τραυματίζει δύο υπαλλήλους του καταστήματος της Pattaya με μαχαίρι

Ευτυχώς, τον άνδρα σταμάτησε ένας καλός Σαμαρείτης, οδηγός ταξί, πριν γίνουν πολύ χειρότερα πράγματα.

Άνδρας επιτίθεται και τραυματίζει δύο υπαλλήλους του καταστήματος της Pattaya με μαχαίρι

5. Ξένος τουρίστας πνίγεται σε ισχυρά κύματα στη θάλασσα Πατάγια

ΞΉΛΩΜΑ

Ξένος τουρίστας πνίγεται σε ισχυρά κύματα στη θάλασσα Πατάγια

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Ελπίζουμε η επόμενη εβδομάδα να σας φέρει καλά νέα!
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.