Μια ματιά στην εβδομάδα που έρχεται στην Ταϊλάνδη και την Πατάγια Ειδήσεις: Αρχίζει το Ραμαζάνι, Τελικό Σαββατοκύριακο Φεστιβάλ Μουσικής και πολλά άλλα

Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί η εβδομαδιαία λειτουργία μας στην οποία συζητάμε τα κορυφαία γεγονότα και ειδήσεις που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα, από τις 20 Μαρτίου έως τις 25 Μαρτίου 2023.

Αυτό επιτρέπει στους τακτικούς αναγνώστες μας να έχουν μια σταθερή ιδέα για τα πράγματα που συμβαίνουν τόσο στην Πατάγια όσο και στην Ταϊλάνδη τις επόμενες μέρες.

Πρώτον, το Ραμαζάνι ξεκινά αυτή την εβδομάδα στην Ταϊλάνδη, πιθανότατα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η θέαση της μισοφέγγαρου ξεκινά έναν μήνα νηστείας, προσευχής και κοινοτικού δεσμού για την ισλαμική κοινότητα της Ταϊλάνδης.

Πατάγια έχει μια ισχυρή μουσουλμανική κοινότητα την οποία καλύψαμε πρόσφατα ΕΔΩ και ετοιμάζονται για το Ραμαζάνι.

Για όσους γιορτάζουν το Ραμαζάνι, εμείς εδώ στα μέσα TPN λέμε: Ραμαζάν Μουμπάρακ!

Επιπλέον, το AFC Beach Soccer Asian Cup συνεχίζεται στο Jomtien αυτή την εβδομάδα. Η Ταϊλάνδη έχει ένα μεγάλο must win παιχνίδι με το Μπαχρέιν αύριο το βράδυ, Δευτέρα 20 Μαρτίου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό το παιχνίδι και για το πού κρατιέται το κύπελλο πατώντας ή κάνοντας κλικ εδώ.

Καλή τύχη Ταϊλάνδη, το Μπαχρέιν θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος!

Τέλος, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μουσικού Φεστιβάλ της Pattaya, τέταρτη εβδομάδα, είναι αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο την Παρασκευή και το Σάββατο, 24 και 25 Μαρτίου. Θα λάβει χώρα στην παραλία North Pattaya κοντά στο Dusit Hotel και θα περιλαμβάνει σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Paper Planes και 1Mill. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όσοι δεν ενδιαφέρονται για την εκδήλωση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Pattaya Beach Road από τον κυκλικό κόμβο Dolphin έως περίπου το Soi 5 θα είναι κλειστή και τις δύο ημέρες από τις 5:XNUMX έως περίπου τα μεσάνυχτα. Μέσα από την κυκλοφορία θα πρέπει να αποφεύγεται η περιοχή.

Αυτό είναι για αυτήν την εβδομάδα, να έχετε μια ασφαλή και διασκεδαστική εβδομάδα! Να προσέχετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/