Άνδρας επιτίθεται και τραυματίζει δύο υπαλλήλους του καταστήματος της Pattaya με μαχαίρι

Πατάγια -

Ένας άνδρας έκοψε και τραυμάτισε δύο υπαλλήλους ενός καταστήματος με μαχαίρι κοντά στην παραλία Jomtien.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το πρωί του Σαββάτου (18 Μαρτίουth) σε ένα ψιλικατζίδικο. Η αστυνομία και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον ύποπτο κ. Nopanan Kamsit, 53 ετών, ο οποίος είχε τραύματα στο κεφάλι του και αιμορραγούσε βαριά.

Τα άλλα δύο άτομα που τραυματίστηκαν, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά, ήταν υπάλληλοι του καταστήματος που είχαν σημαντικά τραύματα στον λαιμό από την επίθεση με μαχαίρι που ξεκίνησε ο Νοπανάν. Οι τραυματίες του προσωπικού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Το ψιλικατζίδικο υπέστη επίσης σημαντικές ζημιές από έναν αγώνα μεταξύ του προσωπικού και του Nopanan.

Ο Nopanan, ο ύποπτος, αφού αναχαιτίστηκε από τη βάναυση επίθεσή του

Ένας οδηγός μοτοσικλέτας ταξί και μάρτυρας κ. Jaras Wongsoonthorn, 55 ετών, είπε στο Pattaya News: «Οι καλοί Σαμαρείτες και είδα ότι το προσωπικό δέχτηκε επίθεση μέσα στο κατάστημα από τον Nopanan, που φαινόταν απρόκλητος. Χρησιμοποιήσαμε ένα ξύλινο ραβδί για να χτυπήσουμε τον ύποπτο, που προκάλεσε τα τραύματά του, και τον πιάσαμε και τον κρατήσαμε πριν καλέσουμε την αστυνομία».

Ο Jaras Wongsoonthorn, 55 ετών, σταμάτησε τον ύποπτο με αυτό το ραβδί.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya είπε στο Pattaya News ότι ο ύποπτος κ. Nopanan μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περιποίηση των τραυμάτων του φρουρούμενος και μετά τη θεραπεία θα οδηγηθεί στη φυλακή. Μιλούσε σε κύκλους και δεν φαινόταν να έχει πλήρη επίγνωση ή επίγνωση της κατάστασης και δεν μπορούσε να απαντήσει σε καμία άμεση ερώτηση.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί τι συνέβη και για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Ζημιές στο κατάστημα μετά την επίθεση

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!
Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.