Μοτοσικλετιστής Pattaya οδήγησε πίσω 18 τροχούς σε θανατηφόρο ατύχημα

Πατάγια -

Ένας 38χρονος άνδρας χτύπησε θανάσιμα ένα φορτηγό στην περιοχή Banglamung της Pattaya στις 3 π.μ. σήμερα το πρωί, 19 Μαρτίου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μπροστά από ένα κατάστημα Makro στη Νότια Πατάγια στην οδό Sukhumvit που εισερχόταν στην Πατάγια της Πολ. Ο λοχαγός Sanan Kotanon, αναπληρωτής αρχηγός έρευνας στην Pattaya, είπε στο The Pattaya News.

Η αστυνομία και οι διασώστες Sawang Boriboon που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν μια τρακαρισμένη κόκκινη μηχανή Honda Wave στο δρόμο δίπλα σε ένα 18τροχο με πινακίδες κυκλοφορίας Prachuap Khiri Khan.

Η σκηνή του τραγικού θανατηφόρου δυστυχήματος

Ένας Ταϊλανδός μοτοσικλετιστής, ο 38χρονος κ. Chinawat Chaichum, σκοτώθηκε επί τόπου. Το θύμα υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και βαριά αιμορραγία. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Η αστυνομία ανέκρινε τον οδηγό του φορτηγού, τον 56χρονο κ. Chalong Chuklin, ο οποίος περίμενε στο σημείο.

Ο Chalong είπε στο The Pattaya News ότι παρέδιδε αγαθά στο κατάστημα Makro και γύριζε το φορτηγό στο κατάστημα όταν άκουσε έναν δυνατό ήχο σαν κάτι να χτυπά στο πίσω μέρος του φορτηγού του. Σταμάτησε και πήγε να ελέγξει και διαπίστωσε ότι μια μοτοσικλέτα είχε βάλει πίσω το φορτηγό του. Ο Chalong είπε ότι υπήρχε ένα άτομο τραυματισμένο και αναίσθητο, που βρισκόταν σε μια λίμνη αίματος, οπότε επικοινώνησε γρήγορα με τις αρχές.

Η αστυνομία της Πατάγια εξετάζει πλάνα CCTV που κατέγραψε το ατύχημα για να βρει την ακριβή αιτία.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.