Pattaya Dolphins Football Club Μετονομάστηκε σε Pattaya United

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pattaya Dolphins United

Πατάγια -

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Pattaya Dolphins United αποφάσισε να μετονομαστεί σε "Pattaya United" σε μια ευοίωνη προσπάθεια να κερδίσει μεγάλες κατακτήσεις την επόμενη σεζόν.

Η Pattaya Dolphins, η κυρίαρχη πρωταθλήτρια της Ταϊλάνδης League 3 Eastern Region, πρόσφατα υποβλήθηκε σε μεγάλη αλλαγή επωνυμίας για να επιστρέψει στο προηγούμενο όνομά της, Pattaya United, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την προηγούμενη αίγλη της την ερχόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Chokchai Thetpan, σχολίασε το rebranding του Facebook, λέγοντας, «Θέλω να ανταποδώσω τους ποδοσφαιρόφιλους που έχουν υποστηρίξει την ομάδα μας στο παρελθόν. Ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε το πνεύμα των οπαδών του ποδοσφαίρου της Πατάγια για να δημιουργήσουμε έναν νέο θρύλο και μεγαλείο».

Ο σύλλογος έχει επίσης το επόμενο σχέδιο που είναι να ενημερώσει και να εκσυγχρονίσει το έμβλημά του για να το κάνει πιο δυναμικό και σύγχρονο.

Ο Τσοκτσάι είπε ότι αυτές οι αλλαγές ελπίζουμε ότι θα φέρουν καλή τύχη στην ομάδα του για να μπορέσει να ανακτήσει το μεγαλείο όπως στο παρελθόν. «Θα οδηγήσω αυτή την ομάδα στην επιτυχία την επόμενη σεζόν ως δώρο για κάθε οπαδό», είπε ο αρχηγός της ομάδας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.